Byggvarebransjen


Byggevarehandelen har i den senere tid hatt økt aktivitet og oppgang. Istedenfor å ansatte flere og jobbe lengre dager, lønner det seg isteden å jobbe smartere! Og vi i IntegrasjonsPartner kan hjelpe deg og din virksomhet med det!

Ikke bare er det et økende krav fra de store byggevarekjedene, men EDI hjelper deg også å effektivisere handelen. Òg hjelper deg å redusere feil ved for eksempel manuell registrering av ordre. For feilsendte varer kan fort bli en kostbar affære. Spesielt for byggevarehandelen er bruk av EDI-bransjeformatene TBF og, i nyere tid, Nordic eBuilding (NeB) fra bransjeorganisasjonen HSH Byggevarehandel (tidligere Trelast- og byggevarehandelens fellesorganisasjon). IntegrasjonsPartner har lang erfaring i implementering av begge disse formatene.

Typiske EDI-meldinger som benyttes med bransjeformater er ordre, ordrebekreftelse, pakkseddel og faktura. Vær oppmerksom på at det i bransjen er et økende krav om bruk av avansert pakkseddel med SSCC-merking av paller. Vår integrasjonsplattform for EDI, eSENTRAL, støtter naturligvis dette og vår programvareløsning for mer effektiv lagerhåndtering, bizClick logistics, kan hjelpe dere med SSCC-fangst og merking av paller. bizClick logistics kan selvsagt hjelpe deg med mye mer enn dette; alt fra innkjøp til plukk og sending av varer. Integrasjoner mot fraktløsninger som Axia frakt, Consignor, Logistra eller Unifaun håndteres automatisk av eSENTRAL.

Norsk byggevarebase – NOBB – er viktig for aktører innen byggevarebransjen. Og en automatisk integrasjon mellom ditt ERP-systemet (og/eller PIM) og NOBB med eSENTRAL kan forenkle hverdagen og spare mye tid.

For å hjelpe deg med å effektivisere og automatisere salg og samhandling med kunder og partnere, kan vi tilby nettbutikk og skreddersydde portalløsninger.

Relaterte kjeder og butikker vi hjelper våre kunder med effektiv samhandling med EDI er eksempelvis Bolist, Byggmakker, Byggmax, Byggvell, Combiwood Barkevik, Colorama, Coop faghandel/Obs, Essve, Gausdal landhandleri, Jem & Fix, Jernia, Luna Tools, Malorama, Maxbo, Megaflis, Mestergruppen, Montér, Optimera, Ski bygg, Tools og XL-BYGG.