Sportsbransjen


Raskere, høyere og sterkere har vært mottoet til De olympiske leker helt siden 1894 og det handler om å vinne! For bedrifter er det også viktig å hele tiden utvikle seg og bli bedre, og vi i IntegrasjonsPartner har i lange tider hjulpet virksomheter bli raskere, mer effektive og sterkere i et stadig mer konkurransepreget market. Nettopp for å kunne vinne kampen om kundene!

Vi tilbyr nettbutikker og portaler, eSHOP og ePORTAL, for å kunne øke salget. Og vi tilbyr bizClick logistics (WMS) for å bedre effektivisere lager og distribusjon. Her har vi eksempel fra Zodiac som benytter eSHOP som nettbutikk.

eSENTRAL er vår integrasjonsplattform for å integrere eSHOP , ePORTAL, og bizClick logistics med forretningssystemet, eller mot andre systemer. Som eksempelvis andre eksterne nettbutikker eller tredjepartslager.

EDI er et viktig middel for å optimalisere samhandling med kunder og leverandører. Dette kan gjøres enten direkte mellom partene eller dokumentflyten kan gå via en tredjepart som Btwentyfour (B24). Vi har lang erfaring med å knytte leverandører mot kjedene via Btwentyfour, og vi støtter både gamle og nye (XML) meldingsformater. Uansett er det eSENTRAL som sørger for rask og trygg håndtering av alle elektroniske handelsdokumenter

Kjeder vi har hjulpet våre kunder å koble via B24 på denne måten er eksempelvis Intersport, Out North, Sport1, Sportamore, Stadium, Swedemount, Team Sportia og XXL. Typiske EDI-meldinger i sportsbransjen er ordre, ordrebekreftelse, pakkseddel, lagerstatus og faktura. Vær obs på at enkelte aktører også nå krever merking av pall med SSCC og bruk av pakkseddel nivå 3. For SSCC-fangst kan bizClick logistics være et effektivt hjelpemiddel.