Integrated online portal

Batteriretur AS

Automation led to increased efficiency

Da Batteriretur trengte ny hjemmeside kom også behovet for ny integrert nettportal som skulle automatisere og effektivisere prosessen for all retur av elbilbatterier. Vår samarbeidspartner The Pitch lagde hjemmesidene, og satt kundene i kontakt med IntegrasjonsPartner i grevens tid. Behovet for effektive rutiner og statistikk på innmeldinger av elbilbatterier var høyst nødvendig da etterspørselen «eksploderte» under utarbeidelsen av portalen i 2018. Siden da har innmeldinger av elbilbatterier mangedoblet seg, og bedriften er i dag helt avhengig av et system som fungerer optimalt.

 

The solution

  • Automated web portal for registration of electric car batteries for car dealers, car breakers and car importers.
  • Order integration from the portal to Visma Global for invoicing of the assignments.

 

 

The solution

» Vi hadde ikke klart å gjøre det arbeidet vi gjør uten portalen. Med en så kraftig økning av returer så har den blitt vårt beste redskap»

Per Magnus Karlsson, KAM, Batteriretur Fredrikstad 

 

About IntegrationPartner

» IntegrasjonsPartner er samarbeidsvillige og fortsetter å levere etter våre krav og ønsker, noe som gir oss mulighet til stadig å kunne forbedre vår portal slik at den oppfyller nye behov ettersom de oppstår. Dette gjør at vi følger med våre kunders ønsker og kan levere en best mulig tjeneste. Vi opplever at våre kunder er positive til portalen og særlig da de etter konkrete tilbakemeldinger til oss får oppleve at portalen forbedres til å tilfredsstille deres ønsker»

Betina Albertsen, Kontorleder/Backoffice Batteriretur avd. Sandefjord

 

 

About Batteriretur

Battery return is organized to meet the requirements for discarded batteries in the waste regulations, and from its establishment in late autumn 1993 the mission has been fulfilled, year after year.

Go to website

Contact me and I will help you find the right solution for your project


Portrettbilde av Alice Grårud.

Alice

Avdelingsleder, web