Jobb hos oss

Vacancies


Systemutvikler for våre integrasjonsløsninger søkes

Vi søker systemutvikler som ønsker å være med på å forvalte og videreutvikle en solid integrasjonsplattform i en tid hvor mellomstore bedrifter i stor skala flytter sin virksomhet over i skybaserte ERP-systemer med nye og spennende integrasjonsmuligheter.

https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=310798058

 


Integrasjonskonsulenter søkes

Som integrasjonskonsulent vil du jobbe med teknikken – med API’er, databaser, filbehandling, skytjenester, systemkonfigurasjon og noe koding. Samtidig må du ha evnen til å sette deg inn i kundenes prosesser og systemlandskap. Vi trenger både deg som liker å jobbe med forvaltning og kundeservice i eksisterende kundeforhold og deg som trives best med prosjektarbeid og implementering av nye løsninger for kundene.

https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=310794309

 

 

IntegrasjonsPartner i Fredrikstad har hatt en jevn og god vekst og levert solide resultater gjennom mange år. Vi utvikler programvare og skytjenester til bedriftsmarkedet i Norge og Sverige. Vår spesialitet er å effektivisere og automatisere salgs- og logistikkprosesser i handelsbedrifter. Dette gjør vi ved hjelp av netthandelsløsninger, lagersystemer, elektronisk handel (EDI) og ikke minst ERP-integrasjon. Vårt team består i dag av 36 systemutviklere, konsulenter og rådgivere ved vårt kontor i Fredrikstad.

Har du bakgrunn som ERP-konsulent, rådgiver, systemutvikler, IT-konsulent eller kanskje du har vært systemansvarlig innen lager og logistikk i en stor bedrift? Vi er alltid på søken etter dyktige folk, og oppfordrer deg til å sende en åpen søknad dersom du ikke ser en stilling som er aktiv akkurat nå. Merk din e-post med «åpen søknad» i emnefeltet.

 

 

Vår suksess bygger på våre flinke medarbeidere – er du vår fremtidige kollega?

Vi bemanner kraftig opp for å møte etterspørselen i markedet. Les mer om stillingene ved å følge linkene under.  Dersom du ikke finner en ledig stilling som passer for deg, er du hjertelig velkommen til å sende oss en åpen søknad.