Our partners


One of our most important tasks is to automate processes by bringing together different systems. In order for us to succeed, good cooperation with both customers and other operators is crucial.

Våre løsninger kan integreres mot alle plattformer, og hos noen av våre aller største kunder står andre systemer sentralt. Selv om vi er spesialister på Visma, er vi gode på mye mer. Blant annet SAP, Microsoft Dynamics, Multicase og Movex.

Her finner du noen av dem vi er stolte av å samarbeider med:

Accounting
Visma Partner

Vi har jobbet med integrasjonsløsninger mot Visma økonomisystemene siden slutten av 90- tallet.

Accounting
Amesto Solutions

Har samarbeidet med IntegrasjonsPartner i en årrekke og sammen lager vi løsninger som effektiviserer våre kunders arbeidsdag.

Service
The Pitch

The Pitch er et innovativt designbyrå i Fredrikstad som utfordrer bransjen med nye tanker i en stadig mer sammensatt og kompleks hverdag.

Service
Marketwell

Samarbeidet mellom Marketwell og IntegrasjonsPartner gir en sømløs løsning mellom Marketwell-appen og kundens ERP-system.

Handel og engros
Sitoo

Sitoo er en svensk samarbeidspartner som tilbyr en verdensledende kassasystem og Unified Commerce-plattform.

Service
Asolvi

IntegrasjonsPartner har vært en viktig partner i vårt partnerprogram siden tidlig 2020 og tilbyr integrasjoner mellom Evatic og ERP-systemer med hovedfokus på Visma-produkter.

Service
Columbi

Columbi har lang erfaring med implementering Visma.net ERP og har to år på rad blitt kåret til Årets partner Kundetilfredshet av Visma.

Service
Logiq

Leverer en skybasert plattform for håndtering av forretningskritiske data mellom våre kunder og deres handelspartnere
Utveksler i dag elektroniske faktura, ordre, bekreftelser og kataloginformasjon i et globalt nettverk av mer enn 100 000 selskaper

Service
Proplan

Proplan er et softwareselskap. Vi er over 100 ansatte fordelt på seks lokasjoner. Sammen tilbyr vi kompetanse og løsninger som forenkler hverdagen til kundene våre. Siden starten i 1991 har vi utviklet oss til å bli en trygg og solid leverandør til små- og mellomstore bedrifter i Norge.

Service
Onix Work

Onix Work lar utstyrseiere, inspektører og leverandører digitalt dele, lage og levere informasjon om utstyr. Samarbeid i vår skybaserte programvareplattform og ha alt tilgjengelig 24/7.