EDI- og integrasjonsløsning mot Microsoft Dynamics AX

Validus Engros

Godt samarbeid i over 15 år!

 

Validus Engros har vært kunde siden 2005. Det hele startet med EDI-løsning mot kunder for å effektivisere ordreflyten ut og inn av ERP-systemet, Microsoft Dynamics AX. Med dette oppnådde man flere ting: Man imøtekom EDI-kravet fra en viktig kunde, effektiviserte ordrebehandlingen og styrket konkurransekraften gjennom, rask, effektiv og presis varelevering.

Gjennom årene har integrasjonsløsningen blitt justert en rekke ganger, avhengig av kundenes endrede EDI-krav. I de senere årene har vi implementert EHF-løsning, hvor transaksjonsmengden er sterkt økende. Her flyter både inngående ordre og utgående ordrebekreftelse, pakkseddel og faktura via aksesspunktnettverket.

I tillegg til EDI- og EHF-integrasjoner håndterer eSENTRAL-plattformen også integrasjoner mellom Microsoft Dynamics AX og lagersystemet Apport og bidrar til en effektiv dataflyt mellom ERP og WMS.

 

Løsningene

  • Integrasjon Microsoft Dynamics AX
  • Integrasjon Apport
  • EDI mot partnere

 

«Dere har løst oppgaven veldig bra, og vi setter pris på raskt svar på support når noe skulle oppstå.

 

Opplevelsen av å jobbe med IntergrasjonsPartner er positiv, med god kompetanse på fagområdet og ikke minst hyggelige folk»

Arne Riseth, IT-konsulent Validus Engros

 

 

Om Validus Engros Forsiden Validus Engros

Validus Engros er en engrosbedrift som i hovedsak betjener kunder innen helsekost, bandagister, apotek og sykehus. Hovedkategoriene i dag er helsekostprodukter, stomiprodukter og medisinsk utstyr. Validus Engros jobber i begge retninger i verdikjeden – mot leverandørene for å hente inn produkter, og med videre distribusjon av varene ut til salgsleddet.

Gå til hjemmeside

Kontakt meg, så hjelper jeg deg med å finne riktig løsning til ditt prosjekt


Portrettbilde av Jon Kalnes.

Jon

Salgssjef