Effektiv planlegging og logistikk

Ytterøykylling & Berika

 

«Løsningene har effektivisert måten vi jobber på. Det har vært en positiv opplevelse å jobbe med IntegrasjonsPartner!»

 

Vidar Ansnes, Ytterøykylling/Berika

 

Kyllingproduksjonen på Ytterøya har pågått siden sekstitallet. Ytterøykylling samarbeider med lokale bønder på øya og sammen jobber de for å levere de aller beste råvarene. Gjennom salgsselskapet Berika bringes den gode Ytterøykyllingen og andre plante- og kjøttbaserte produkter av høyeste kvalitet ut til forbrukerne via matvarekjeder, restauranter og matkasser.

Vi i IntegrasjonsPartner besøkte Ytterøya for første gang i 2018. Da fikk vi innsikt i kyllingens reise – helt fra egget legges, gjennom ruging, klekking, foring og frem til slakteriet. Det skal jammen mye kunnskap, mange regneark, møysommelig planlegging, oppfølging og rapportering til for at et egg skal bli til nydelig kylling på middagsbordet.

Sammen med gjengen på Ytterøya har vi mikset deres fagkunnskap, alle regnearkene og en god porsjon programmering. Regnearkene er historie, og i den nye webportalen har Ytterøykylling nå et system som bidrar til bedre oversikt over slakteplanen og en mye mer effektiv arbeidsflyt.

I tillegg har vi automatisert ordreflyten fra kunder ved hjelp av EDI og integrert lagerløsningen bizClick logistics med Visma. Dette gjør at Berika nå kan levere avansert pakkseddel på EDI. Samtidig har de effektivisert logistikk- og regnskapsprosessene.

Det holder ikke å levere den beste kyllingen. Det må også være lønnsomt!

 

Løsningen:

  • bizClick Logistics med Visma
  • Automatisert ordreflyt og avansert pakkseddel på EDI
  • Webportalløsning med ePORTAL

«Løsningene har effektivisert måten vi jobber på, og fjernet mange tunge, manuelle regneark. I tillegg har bizClick og integrasjonene sørget for at alle konserntransaksjoner blir behandlet automatisk i regnskapssystemene våre. IntegrasjonsPartner er proaktive, løsningsorienterte og tar initiativ. Det har gitt oss løsninger tilpasset våre behov» sier Vidar Ansnes.

Om Ytterøykylling & Berika Ytterøy logo.

Vi tilbyr norskprodusert kylling fra lokale gårder på Ytterøya, innerst i Trondheimsfjorden. Våre bønder legger vekt på felles verdier. Du som kunde skal alltid føle deg trygg på at vi leverer kvalitet. Våre produkter finner du over hele landet – både i matvarekjeder, på restauranter og i matkasser.
Vi jobber tett med mange av landets beste kokker for å gi deg ny og spennende inspirasjon. I 2019 feiret vi 10år som merkevare!

 

Gå til hjemmesiden 

Kontakt meg, så hjelper jeg deg med å finne riktig løsning til ditt prosjekt


Portrettbilde av Henning André Hansen.

Henning

Key Account Manager