Integrasjon mellom Visma og netthandelsløsning fra Salesforce Commerce Cloud

Trimtex Sport AS

Trimtex Sport gjør en sterk satsing på salg via digitale kanaler og valgte netthandelsløsning fra Demandware som nå er kjøpt opp av Salesforce Commerce Cloud- en spesialist på salg av klær og sko på nett. For å automatisere egne prosesser var det en forutsetning at netthandelsløsningen skulle integreres med forretningssystemet. Det oppdraget fikk IntegrasjonsPartner!

 

Løsningen

  • Ordreintegrasjon med et komplekst regelverk
  • Splitt av nettordre til ulike klienter i ERP
  • Pris- og rabatt-integrasjoner fra ERP
  • Ordredetaljer/-historikk fra ERP
  • Integrasjon med Payment Service
  • Logging, avviksvarsling, kontroller

Vårt valg av ny plattform for e-commerce gav oss noen utfordringer i forhold til å integrere to systemer som aldri før hadde vært integrert. Etter et godt samarbeid med IntegrasjonsPartner gjennom flere år var de en naturlig samarbeidspartner. På grunn av forsinkelser innledningsvis kom jobben med integrasjonene sent i gang. IntegrasjonsPartner kastet seg rundt slik at vi allikevel kunne lansere til tiden. Integrasjonene mot ERP og PSP løses på en utmerket måte. Vi får varsler om noe feiler, dersom ERP-systemet er nede står jobbene bare i kø og kjører videre når forutsetningene igjen er på plass.​

 

Asbjørn Sundodden, Økonomisjef i Trimtex Sport AS

Om Trimtex Sport As

Trimtex leverer trenings- og konkurranseklær til løping, sykling, triatlon, orientering og langrenn. Selskapet leverer til privatpersoner, team, klubb eller bedrifter, og hjelper dem alle sammen til gode sportsopplevelser.

Se hjemmeside

Kontakt meg, så hjelper jeg deg med å finne riktig løsning til ditt prosjekt


Alice Grårud

Produktsjef Netthandel
Telefon: 95 76 91 70
E-post: Send epost