Prosjektleder / leveransekoordinator

Stillingstittel: Prosjektleder / leveransekoordinator

Frist: 31.03.2020

Ansettelsesform: Fast


Prosjektleder / leveransekoordinator

Som leveransekoordinator vil du være ansvarlig for å koordinere, tilrettelegge og følge opp våre leveranseprosjekter. Du vil være bindeleddet mellom salg og de tekniske konsulentene og en viktig støttespiller for konsulentene.

Du vil ha ansvar for å prioritere og delegere oppgaver, samt regelmessig følge opp prosjekter i arbeid. I utvalgte kundeprosjekter vil du ha rollen som prosjektleder. Stillingen medfører mye kundekontakt og du må kunne ta beslutninger, både selvstendig og i samråd med medarbeidere og samarbeidspartnere.

Dersom du er på jakt etter en mer rendyrket prosjektlederstilling og mener det er en rolle som passer bedre for deg, ønsker vi også kontakt med deg!

Ønskede kvalifikasjoner:

Vi ønsker fortrinnsvis søkere med noe erfaring, men er du ung, relativt nyutdannet og ambisiøs så hører vi gjerne også fra deg. Mangler du erfaring bør du ha relevant høyskoleutdanning, minimum bachelorgrad.

Du har aller helst erfaring som prosjektleder, og gjerne fra IT-bransjen. Dersom du har ERP-erfaring og har god forståelse for logistikkprosesser og data-/informasjonsflyt er det positivt.

Har du noe bakgrunn fra systemutvikling eller IT-drift kan det være en god ballast.

Hva vi ser etter hos deg:

Du må like å ha mange baller i luften samtidig og takle et høyt tempo i hverdagen. Du er strukturert, effektiv og liker å ta ansvar og lede andre. Du må være bestemt og tydelig samtidig som du er fleksibel og løsningsorientert. En viktig egenskap er å få teamet ditt til å samarbeide slik at man får lyst til å løse de daglige utfordringene man møter sammen. Du må kommunisere godt muntlig og skriftlig, på både norsk og engelsk.

For å kunne forstå kundens behov og for at samarbeidet mellom utviklere og kunde skal fungere optimalt er det viktig at du har evne til å raskt sette deg inn i , og forstå, tekniske kravspesifikasjoner.

Du liker å jobbe med mennesker og ønsker å skape gode resultater sammen med andre, både internt og på alle nivåer i kundens organisasjon. Du viser at du bryr deg om kunden og setter din ære i å levere god kvalitet på arbeidet ditt.


Om IntegrasjonsPartner

Vi utvikler programvare og skytjenester til bedriftsmarkedet. Våre løsninger effektiviserer kundenes prosesser, både internt i bedriften og eksternt mot kunder og leverandører. Varehandel og logistikk står sentralt i de fleste av våre prosjekter, hvor vi blant annet implementerer netthandelsløsninger, webportaler, lagersystemer (Warehouse Management), EDI-løsninger og integrasjoner med logistikk- og fagsystemer.

Integrasjon med kundens ERP-system er kjernen i vår virksomhet. Vi er sertifisert 3.partsleverandør til Visma Software og hovedvekten av våre kunder benytter ERP-løsninger fra Visma. Vi leverer også løsninger integrert med en rekke andre forretningssystemer. Vi har 25 medarbeidere, ca 450 kunder og god økonomi. Vi holder til sentralt i Fredrikstad.

På grunn av stor etterspørsel i vårt marked, søker vi nå etter flere dyktige folk!

Hva IntegrasjonsPartner BITS AS kan tilby deg:

Hos oss venter utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i et selskap som er i stadig utvikling og vekst. Vi har mange spennende store og små kunder med hver sine behov. Du kan se mer om våre prosjekter på våre hjemmesider. Vi er stolte av å ha et godt arbeidsmiljø og et sterkt fagmiljø i en organisasjon med korte beslutningsveier. Vi vet at trivsel har stor betydning for prestasjonene for den enkelte og for oss som firma. Ved å jobbe i Fredrikstad, med nærhet til sentrum, er det kort avstand til alt det byen har å by på. Våre betingelser er konkurransedyktige og vi tar godt vare på våre ansatte

Rekrutteringsprosessene administreres av Azets People og alle henvendelser skal gå via rekrutterer.

Søknad og CV sendes til rekrutterer Camilla Bakker i Azets People

Epost: camilla.bakker@azets.com

Mobil +47 92 63 60 02

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har noen spørsmål. Vi ser frem til å lese mer om deg i din søknad og CV som du sender via vår kandidatportal.

Prosjektleder / leveransekoordinator