Systemutvikler – Webportaler og Netthandel

Stillingstittel: Systemutvikler – Webportaler og Netthandel

Frist: 31.03.2020

Ansettelsesform: Fast


WEB-teamet vårt trenger forsterkninger.

Vi står foran mange spennende utviklings- og leveranseoppgaver og trenger å styrke vårt team med en allsidig systemutvikler. Vi ser spesielt etter utvikler til følgende område:

Utvikling og implementering av webportaler og nettbutikker. Hovedsakelig B2B, men også nettbutikker rettet mot forbrukere. I alle våre prosjekter står integrasjon og automatisering sentralt.

Vi er på jakt etter en person som både kan gjøre grunnutvikling og arbeide med implementering og skreddersøm i tett dialog med kundene. Allsidighet og fleksible holdninger i forhold til arbeidsoppgaver vil bli vektlagt, men er du spesialist på enkelte områder er det selvsagt også interessant.

Ønskede kvalifikasjoner/kunnskapsområder:

  • Webutvikling
  • Netthandel
  • Backend/Frontend
  • Brukeropplevelse og synlighet
  • Integrasjon
  • Objektorientert og funksjonell programmering
  • .Net, C#, MVC, JSON, REST, XML, HTML, CSS, JAVASCRIPT, SQL
  • Implementering av løsninger og bruk av tjenester i Azure og Amazon (AWS)

Hva vi ser etter hos deg:

Vi ønsker både søkere med mye erfaring og deg som er ung og relativt nyutdannet. Mangler du erfaring bør du ha relevant høyskoleutdanning, minimum bachelor.

Du er analytisk og har evnen til å sette deg inn i og forstå komplekse problemstillinger.

Vi ønsker oss personer som har engasjement og interesse for tekniske løsninger og hvordan dette kan skape verdi for kunden.

Du er strukturert, selvgående, og samtidig samarbeider du godt med kunder og kollegaer. Vi ønsker at du er en person som tar initiativ i arbeidet og har høy arbeidsmoral. Sammen med oss ønsker du å skape gode resultater, du bryr deg om kunden og setter din ære i å levere god kvalitet. Du må kunne kommunisere godt muntlig og skriftlig, på både norsk og engelsk.


Om IntegrasjonsPartner

Vi utvikler programvare og skytjenester til bedriftsmarkedet. Våre løsninger effektiviserer kundenes prosesser, både internt i bedriften og eksternt mot kunder og leverandører. Varehandel og logistikk står sentralt i de fleste av våre prosjekter, hvor vi blant annet implementerer netthandelsløsninger, webportaler, lagersystemer (Warehouse Management), EDI-løsninger og integrasjoner med logistikk- og fagsystemer.

Integrasjon med kundens ERP-system er kjernen i vår virksomhet. Vi er sertifisert 3.partsleverandør til Visma Software og hovedvekten av våre kunder benytter ERP-løsninger fra Visma. Vi leverer også løsninger integrert med en rekke andre forretningssystemer. Vi har 25 medarbeidere, ca 450 kunder og god økonomi. Vi holder til sentralt i Fredrikstad.

På grunn av stor etterspørsel i vårt marked, søker vi nå etter flere dyktige folk!

Hva IntegrasjonsPartner BITS AS kan tilby deg:

Hos oss venter utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i et selskap som er i stadig utvikling og vekst. Vi har mange spennende store og små kunder med hver sine behov. Du kan se mer om våre prosjekter på våre hjemmesider. Vi er stolte av å ha et godt arbeidsmiljø og et sterkt fagmiljø i en organisasjon med korte beslutningsveier. Vi vet at trivsel har stor betydning for prestasjonene for den enkelte og for oss som firma. Ved å jobbe i Fredrikstad, med nærhet til sentrum, er det kort avstand til alt det byen har å by på. Våre betingelser er konkurransedyktige og vi tar godt vare på våre ansatte.

Rekrutteringsprosessene administreres av Azets People og alle henvendelser skal gå via rekrutterer.

Søknad og CV sendes til rekrutterer Camilla Bakker i Azets People

Epost: camilla.bakker@azets.com

Mobil +47 92 63 60 02

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har noen spørsmål. Vi ser frem til å lese mer om deg i din søknad og CV som du sender via vår kandidatportal