Teknisk konsulent med ERP-kompetanse

Stillingstittel: Teknisk konsulent med ERP-kompetanse

Frist: 31.03.2020

Ansettelsesform: Fast


IT konsulent? Se her:

Som IT konsulent vil du arbeide med implementering av selskapets egenutviklede programvareløsninger. Du vil være en del av vårt leveranse-team og ha mye kundekontakt. Integrasjon mellom kundens ERP-system og en rekke ulike systemer og tjenester vil være en stor del av din hverdag.

Som medarbeider i leveranseavdelingen jobber du i tett dialog med kunden samtidig som du implementerer løsninger på et relativt dypt teknisk nivå. I tillegg til installasjon og konfigurasjon må du kunne gjøre enkel koding for å manipulere på integrasjoner, skrive noe SQL, forstå ulike API’er og integrasjonsgrensesnitt, behandle XML og andre strukturerte filer i våre verktøy osv.

Ønskede kvalifikasjoner:

Du har gjerne erfaring med implementering eller forvaltning av ERP-relaterte løsninger på et teknisk nivå. Alternativt er du relativt nyutdannet på høyskolenivå, med gode resultater, god forretningsforståelse og stor læringsvilje.

Du må kommunisere godt muntlig og skriftlig, på både norsk og engelsk. Har du noe erfaring, kunnskap eller interesse innen følgende vil det vekke vår nysgjerrighet:

  • ERP- eller WMS-systemer generelt. Gjerne dokumentert med sertifisering
  • God system- og prosessforståelse
  • Databaser, programmering, teknisk konfigurasjon, integrasjon, filutveksling o.l.
  • Teknisk infrastruktur, datasikkerhet m.m.

Hva vi ser etter hos deg:

Vi ønsker oss personer som har engasjement og interesse for tekniske løsninger og hvordan dette kan skape verdi for kunden. Du må ha evne til å sette deg raskt inn i problemstillinger og like å løse dem.

Det er en fordel om du er analytisk tenkende og har evnen til å sette deg inn i og forstå komplekse problemstillinger. Din arbeidsmetodikk bør være strukturert og du evner å jobbe selvstendig. Når du tar initiativ og har høy arbeidsmoral får du en interessant arbeidshverdag og en fornøyd arbeidsgiver. Du liker å jobbe med mennesker og ønsker å skape gode resultater sammen med andre, både internt og på alle nivåer i kundens organisasjon. Du viser at du bryr deg om kunden og setter din ære i å levere god kvalitet på arbeidet ditt.


Om IntegrasjonsPartner

Vi utvikler programvare og skytjenester til bedriftsmarkedet. Våre løsninger effektiviserer kundenes prosesser, både internt i bedriften og eksternt mot kunder og leverandører. Varehandel og logistikk står sentralt i de fleste av våre prosjekter, hvor vi blant annet implementerer netthandelsløsninger, webportaler, lagersystemer (Warehouse Management), EDI-løsninger og integrasjoner med logistikk- og fagsystemer.

Integrasjon med kundens ERP-system er kjernen i vår virksomhet. Vi er sertifisert 3.partsleverandør til Visma Software og hovedvekten av våre kunder benytter ERP-løsninger fra Visma. Vi leverer også løsninger integrert med en rekke andre forretningssystemer. Vi har 25 medarbeidere, ca 450 kunder og god økonomi. Vi holder til sentralt i Fredrikstad.

På grunn av stor etterspørsel i vårt marked, søker vi nå etter flere dyktige folk!

Hva IntegrasjonsPartner BITS AS kan tilby deg:

Hos oss venter utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i et selskap som er i stadig utvikling og vekst. Vi har mange spennende store og små kunder med hver sine behov. Du kan se mer om våre prosjekter på våre hjemmesider. Vi er stolte av å ha et godt arbeidsmiljø og et sterkt fagmiljø i en organisasjon med korte beslutningsveier. Vi vet at trivsel har stor betydning for prestasjonene for den enkelte og for oss som firma. Ved å jobbe i Fredrikstad, med nærhet til sentrum, er det kort avstand til alt det byen har å by på. Våre betingelser er konkurransedyktige og vi tar godt vare på våre ansatte.

Rekrutteringsprosessene administreres av Azets People og alle henvendelser skal gå via rekrutterer.

Søknad og CV sendes til rekrutterer Camilla Bakker i Azets People

Epost: camilla.bakker@azets.com

Mobil +47 92 63 60 02

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har noen spørsmål. Vi ser frem til å lese mer om deg i din søknad og CV som du sender via vår kandidatportal