Vi digitaliserar dina arbetsprocesser.


  • Integration och Automatisering
  • Webhandel och Webportaler
  • Lager och Distribution
  • Fånga upp ordrar på mobilen

Våra lösningar

Med smarte programvareløsninger og avansert integrasjon, optimaliserer vi dine forretningsprosesser. Våre løsninger tilfører forretningssystemet mer funksjonalitet og automatiserer dataflyt mellom ulike systemer - internt i bedriften og mot dine kunder og leverandører.


Spesialister på integrasjoner

Vi leverer smarte integrasjoner som forenkler og effektiviserer - alt integrert med ditt forretningssystem!


IntegrasjonsPartner er leverandør av programvareløsninger som håndterer integrasjon mellom ditt forretningssystem og andre interne eller eksterne systemer. I tillegg leverer vi forretningsapplikasjoner for mobile enheter, samt netthandels- og webportalløsninger som vi integrerer med bedriftens kjernesystemer.

Vi har lang erfaring med og optimalisere forretningsprossessene hos våre kunder, og kan hjelpe deg hvis datasystemene dine snakker ulike språk. Vi  leverer rådgivning, utvikling, integrasjon og drift av dine tjenester, og ved hjelp av smarte integrasjoner automatiserer og optimaliserer vi dine forretningsprosesser.

Siste nytt

Koronaviruset


Vi må alle gjøre en innsats for å bekjempe ytterligere spredning av Koronaviruset.

Fra og med fredag 13. mars har IntegrasjonsPartner valgt å flytte de aller fleste av våre medarbeidere til hjemmekontor, vi innstiller reisevirksomhet og begrenser fysiske møter både internt og eksternt til et absolutt minimum.

Läs mer
bilde av kundecase
bilde av kundecase

Ledige stillinger


På grunn av stor etterspørsel i vårt marked, søker vi nå etter flere dyktige folk! Ledige stillinger IntegrasjonsPartner

Läs mer

Zodiac


Helt siden 2010 har Zodiac vært kunde av IntegrasjonsPartner.  Zodiac hadde den gangen behov for B2B nettbutikk integrert med Visma Global. Etter hvert som det ble stilt nye krav fra et marked i endring og kravene fra brukerne ble både nye og flere, måtte IntegrasjonsPartner følge med og videreutvikle sin nettbutikkplattform.

Läs mer
bilde av kundecase
bilde av kundecase

Konsum Gruppen


Då vi började jobba med Konsum Gruppen blev alla försäljningsrapporter registrerade och uppföljda manuellt. Försäljningssiffror och uppföljning av lojalitetsprogram sparades och följdes upp i Excel.

Under en period på fyra år har vi automatiserat ett antal rutiner och den administrativa bemanningen har minskats. På samma gång har Konsum Gruppen fördubblat omsättningen och är redo för ytterligare tillväxt med mycket bättre kontroll.

Läs mer

Starco Norge


I samband med förändringar i bolaget och byte av logistiksystem, behövde Starco Norge en ny webbutik. Webbutiken skulle vara ett försäljnings- och beställningsverktyg mot professionella kunder i däckbranschen, med fokus på användarvänlighet och effektivitet. 

Valet föll på eSHOP – både på grund av flexibiliteten och styrkan hos integrationsplattformen. eSHOP – både på grunn av fleksibiliteten og styrken i integrasjonsplattformen.

Läs mer
bilde av kundecase