Sees vi på NXT 2023?

Vi i IntegrasjonsPartner ser frem til å delta på NXT 2023, en av årets mest spennende messer for e-handel. Dette er en fantastisk mulighet for oss å dele innsikt, utforske nye ideer og knytte sterke forbindelser med både gamle og nye kunder. 

LES MER

Lagerhåndtering med bizClick logistics

Vi ønsker å presentere lagerstyringsfunksjonene i bizClick logistics. Vårt kraftige WMS-system er spesielt utviklet for å hjelpe deg med å effektivisere og optimalisere driften av lageret ditt. Med bizClick logistics kan du ta kontroll over varetelling, lagerkorreksjoner, lager- og lokasjonsoverføringer, påfylling og mye mer. Her er noen av funksjonene som gjør bizClick logistics til en ledende løsning for lagerstyring:

LES MER

Sommer, pirater og høye båtær!

Vi er godt i gang med juli allerede og på høy tid å ønske alle en riktig god sommer!

LES MER

Kontroll på ferieavvikling med bizClick logistics? 

Med sommeren like rundt hjørnet, ønsker vi å forsikre deg om at det vil være uproblematisk å ta i bruk ferievikarer med bizClick logistics. Vi har utviklet verktøy og funksjoner som gjør det enkelt å integrere nye operatører og opprettholde effektiviteten i din logistikkdrift.

LES MER

Hvorfor velge bizClick logistics?

bizClick logistics er utviklet for å optimalisere og forenkle driften av din virksomhet. Med en rekke kraftige verktøy og funksjoner tilbyr vi en helhetlig løsning som dekker alle aspekter av din logistikkprosess.

LES MER

Hvorfor velge bizClick logistics?

I dette innlegget ønsker vi å si litt mer om det vi i bizClick logistics kaller antallsplukk. Antallsplukk baserer seg på at bizClick logistics leter gjennom alle lokasjoner, for å finne match på det konkrete antallet som skal plukkes.

LES MER

Hvorfor velge bizClick logistics?

Dersom du ønsker å digitalisere lageret og prosessene knyttet til inngående og utgående logistikk er bizClick logistics et produkt for deg. Vi tilbyr et fullskala lagerstyringssystem (WMS - Warehouse Management System) som integreres med ditt ERP-system gjennom integrasjonsplattformen eSENTRAL.

LES MER

Velkommen til Thomas Flisnes

Nytt år - nye flinke folk!

LES MER

Det som virkelig teller

Varetelling med penn og papir er for de aller fleste en tung og tidkrevende prosess. Lange dager og bruk av helger i desember er ofte konsekvensen av gamle løsninger. Med bizClick logistics hjelper vi dere med å redusere tiden dere bruker på varetelling vesentlig! Ikke bare jobber man mer effektivt, man reduserer også antallet feiltellinger! Det siste er selvsagt veldig viktig med tanke på riktige lagerverdier i regnskapet!

LES MER

Velkommen til nye ansatte

Vi avslutter også året med å ønske velkommen til våre nye kolleger; Johannes Haugen Kvisgaard, Pål Høyum, Somayeh Hosseini og Thomas Bjerke Børvind.

Vi har stilt dem noen spørsmål for å bli bedre kjent. God lesning og velkommen til oss!

LES MER

Feiring av de første 25 år!

I 2022 er det 25 år siden IntegrasjonsPartner startet arbeidet med å effektivisere Norge. Som seg hør og bør, feiret vi dette ved å samle alle våre ansatte til en hyggelig samling og festmiddag.

LES MER

Reisebrev fra IntegrasjonsPartner

Opp av asken, eller rettere sagt ut av oppussingstøvet, stiger mulighetene frem.
Som kjent bygger vi om våre lokaler og har i den anledning sendt våre ansatte tilbake på hjemmekontor. Akkurat idet de fleste var begynt å venne seg til den «nye, gamle hverdagen» som så smått har blitt gjeninnført etter år med håndsprit, Teams og meteren.

Våre medarbeidere er både høyst kompetente og pliktoppfyllende. Men de er også eventyrlystne! Les bare hvordan tre av våre gode kollegaer har tilbragt tiden på «hjemmekontor»:

LES MER

God sommer

Endelig sommer! Sola skinner fra skyfri himmel og det er meldt over 20 grader. Det er Sankthansaften og en perfekt ramme for å ønske alle der ute en riktig god sommer!

LES MER

Påskekos med bismak

Her i vårt land er påske kanskje først av alt, vårhalvårets lengste ferie. En etterlengtet skitur med Kvikk Lunsj i sekken, eller en kald øl med gode venner i en av byens bakgårder. Det har vi jammen fortjent etter en mørk høst og en lang, kald vinter tenker vi. Ja, det kan være både fortjent og bra med noen late dager sammen med familie og venner. I disse dager kjennes det bare litt for godt til å være sant.

LES MER

25-årsjubileum!

I disse dager er det 25 år siden IntegrasjonsPartner startet arbeidet med å effektivisere Norge! I den anledning har vi tatt en nærmere prat med daglig leder Morten Pettersen, og Terje Svensson som jobber som produktsjef for eSENTRAL og er en av gründerne.

LES MER

eSENTRAL Multikanal optimaliserer fakturadistribusjon

Multikanal er en tjeneste som gir din bedrift mulighet til å sende faktura på akkurat den måten kunden ønsker å motta den

LES MER

Det drar seg mot jul

Vi er midtveis i desember. 2021 går snart inn i historien og vi lurer litt på hvor dette året ble av. En ting er vi i alle fall sikre på: Vi rakk ikke å kjede oss i år heller. Det kan vi takke både kunder, samarbeidspartnere og engasjerte kollegaer for. Kundene våre utfordrer oss hver eneste dag. Det driver oss fremover og gjør det spennende å være IntegrasjonsPartner. Når vi i tillegg får tilbakemeldinger om at det vi leverer gir verdi, så er det ekstra gøy!

LES MER

Velkommen Eugen, Gro og Monica

I løpet av høsten har vi fått flere kollegaer her på kontoret i Fredrikstad. To konsulenter og en CFO med ansvar for økonomi og HR.
Det syns vi er veldig stas! Tradisjonen tro har vi tatt et lite intervju for å bli litt bedre kjent med dem.

LES MER

Velkommen til Åse – enda et tilskudd til webteamet!

Vi vokser igjen! Denne gangen er det Åse vi ønsker varmt velkommen til oss! Hun startet i midten av mai og har allerede kommet godt inn i webteamet. For å bli bedre kjent med vår nye Brønnøyværing har hun også svart på de ´5 kjappe´...

LES MER

bizClick logistics effektiviserer lagerstyringen

WMS-systemet bizClick logistics effektiviserer lagerstyringen og gir bedre flyt i arbeidet. Løsningen integreres med virksomhetens forretningssystem. Lagermedarbeideren jobber digitalt med nettbrett og skanner.

Spill av videoen og se hvordan bizClick og smarte integrasjoner skaper flyt i arbeidsdagen.

LES MER

Velkommen til vår nye systemutvikler, Jørgen!

Vi utvider stadig og fyller på med nye kloke hoder i teamet vårt! Vi har mange spennende oppgaver foran oss, og vi er veldig glade for å kunne introdusere vår nye systemutvikler Jørgen. 

For å bli bedre kjent med ham, har han svart på ´5 kjappe´...

LES MER

God påske!

Vårsola titter frem bak skyene! En nesten perfekt dag for å skrive en liten påskehilsen fra oss her i IntegrasjonsPartner. Helt perfekt blir det imidlertid ikke denne påsken. Etter over et år med unntakstilstand på hele kloden så sitter vi fortsatt på de tusen hjemmekontor og påsken blir kanskje mer isolert og ensom enn noen gang i historien.

LES MER

Mye mer effektiv varetelling med bizClick

Haucon Norge har redusert tiden de bruker på varetelling fra dager til timer!

LES MER

Et spesielt år går mot slutten

Denne gangen kjennes det litt rart å skulle takke for året som har gått når vi vet at 2020 har vært det mest krevende året verden har opplevd på lang tid. 

LES MER

Lansering av ny nettbutikk for veteranbilentusiaster: Hot Shop AS – Folkevogn.no!

Første utgave av ny nettbutikk er nå lansert, og den har allerede blitt tatt meget godt imot hos kundene!

LES MER

Næringsforeningen kom som gjest under kundemøte hos Batteriretur

For at vi skal kunne forstå kundens behov og finne den beste løsningen, er god innsikt i kundens forretningsmodell helt essensielt hos oss i IntegrasjosnsPartner. Næringsforeningen i Fredrikstad var med på et møte om nettopp dette da vi besøkte vår kunde, Batteriretur.
Les hele artikkelen under som er hentet fra "Vekst i Fredrikstad", Næringsforeningen sine hjemmesider.

LES MER

God sommer!

Det har blitt juli og mange har allerede senket pulsen og gått i feriemodus. Om en uke eller to er nok Norge i sommerdvale og den varer som regel til det nærmer seg skolestart.

LES MER

Velkommen til nye medarbeidere!

I løpet av forsommeren har vi vært så heldige å få på plass tre nye medarbeidere. Amund styrker utviklerteamet på web, Trine kommer inn og tar ansvar for leveransene våre og Ted er tilbake hos oss som rådgiver!
I tillegg tok Anders plass i support-teamet vårt for noen måneder siden.

LES MER

Webinar om morgendagens logistikkløsninger

Denne uken var vi invitert som gjest i webinar hos ECIT Capstone sammen med Visma. Temaet var effektiv logistikk. Vi snakket om hvordan bizClick logistics kan bidra til å optimalisere lageret, og hjelpe kunder med å redusere kostnader.

LES MER

Fredrikstad Blad tok turen innom for å skrive om bedrifter som klarer seg bra under koronatiden!

Vi er stolte over flotte medarbeidere som står på og takknemlige for det gode samarbeidet med kunder og partnere. Vi har stor tro på fremtiden og gleder oss til vanlig hverdag igjen!

LES MER

God påske – tross alt….

For mange vil det bli en annerledes påske. Koronapandemien påvirker oss på de aller fleste områder og i år vil mange bytte ut blå Swix, lange skiturer og hyttekos med hagearbeid, lange gåturer og hjemmekos. Påskekrim og kvikklunsj vil tradisjonen tro allikevel for mange fortsatt være gjeldende.

LES MER

Koronaviruset

Vi må alle gjøre en innsats for å bekjempe ytterligere spredning av koronaviruset

LES MER

2020 – da er vi i gang!

Etter en etterlengtet pustepause i julen, er hverdagen i full gang igjen hos IntegrasjonsPartner. Konsulentene er godt i gang med sine prosjekter og utviklerne jobber iherdig for at vi skal kunne tilby tidsriktige og nyttige verktøy til våre kunder.

LES MER

Julehilsen

Kjære kunder, leverandører og samarbeidspartnere - takk for et innholdsrikt år!

LES MER

ehf ordrebekreftelse 2.x – ugyldig fra 1.1.2020

EHF 2.x, sier du? Det kan være viktig å bruke to minutter på dette nå før det er for sent. Dette formatet blir nemlig ugyldig fra 1.1.2020. Da er det kun EHF 3.0 som gjelder.

LES MER

Vi søker – SYSTEMUTVIKLER – Webportaler og Netthandel

Vi står foran mange spennende utviklingsoppgaver og trenger å styrke vårt team med en ny systemutvikler.
Vi utvikler og leverer webportaler og nettbutikker. Hovedsakelig B2B, men også nettbutikker rettet mot forbrukermarkeder. I alle våre prosjekter står integrasjon og automatisering sentralt.

LES MER

Integrert nettportal for registrering av alle ordrer og netthenvendelser

Med stor vekst trengte Batteriretur en nettportal som automatiserte og effektiviserte prosessen av innmelding og registering av batterireturer - i dag er portalen deres viktigste redskap.

LES MER

Varslingsrutiner ved feilsituasjoner – slik oppdager du avvikene i tide

Hver eneste uke implementerer vi programvare og integrasjoner som automatiserer varslingsrutiner ved feilsituasjoner hos våre kunder.

LES MER

Digital endring, Omsorg og Kvikklunsj

Jeg har nå vært ansatt her på salg i IntegrasjonsPartner i drøye tre måneder. Helt fra første øyeblikk har jeg følt meg varmt velkommen i selskapet. Mine kolleger er hjelpsomme og det er mye latter. Daglig er det vennlige og oppmuntrende ord, og gode smil. Gledelig er det at vi stadig hører at våre kunder og partnere også opplever oss slik.

LES MER

Bygget ny systemløsning fra bunnen

Christiania Belysning kjøpte i 2014 den danske franchise-kjeden Lysmesteren som var eid av Expert. Lysmesteren var da integrert i deres systemer, og ville på bakgrunn av oppkjøpet ha raskt behov for nye løsninger og integrasjoner.

LES MER

Velkommen Maja og David

De har begge internasjonal bakgrunn med meget god erfaring innen IT og Business Intelligence.

LES MER

bizClick logistics

The line it is drawn,
The curse it is cast
The slow one now
Will later be fast.
Times they are a changin"

LES MER

Ny versjon av bizClick mobile sales ute nå

Den nye versjonen har blant annet full støtte for ordrehistorikk fra ERP-system og et nytt avansert søk gjør at selgere i felt raskt og effektivt kan søke i historikken.

LES MER

Lønnsom netthandel er mye mer enn webdesign og brukeropplevelse

I over 20 år har vi i IntegrasjonsPartner jobbet med optimalisering av handels,- og logistikkprosesser. Via integrasjon får vi systemer til å kommunisere på en måte som forenkler og effektiviserer hverdagen for våre kunder. Våre medarbeidere har tung erfaring med automatisering og digitalisering av prosesser, business to business, og våre fagfelt er integrasjon, netthandel,- og portalløsninger, og applikasjoner for nettbrett og mobil, - alt integrert med kundens forretningssystemer.

LES MER

Fornøyde kunder med integrasjon Visma.net ERP og eSENTRAL CLOUD!

Sakte, men sikkert flytter bedriftene forretningskritiske løsninger fra tradisjonelle, jordbaserte (On premise) driftsmiljøer til skytjenester. I flere år har småbedrifter valgt enkle ordre- faktura- og regnskapssystemer i nettskyen. Nå kommer også de større bedriftene, og de mer avanserte systemene etter.

LES MER

bizClick logistics + Visma.net = effektiv logistikk i skyen!

IntegrasjonsPartner BITS har jobbet med Visma-integrasjon, EDI og automatisering siden 1997. Vi har lenge vært sertifisert 3.partsleverandør på Visma Business og Visma Global. Nå er vi også sertifisert på Visma.net med bizClick logistics. Vi har mer enn 20 års erfaring og funksjonalitet knyttet til «on-premise» ERP-integrasjon. Vi har også flere års erfaring med hybrid, webtjenester og mobilteknologi. All denne kunnskapen har vi med oss når vi nå løfter eSENTRAL fra On premise til CLOUD.

LES MER

Vi digitaliserer logistikkprosessene dine!

Nyhet: Nå er løsningen også klar for Visma.net!

LES MER