EDI- og integrasjonsløsning mot Microsoft Dynamics AX

Validus Engros

Godt samarbeid i over 15 år!

 

Validus Engros har vært kunde siden 2005. Det hele startet med EDI-løsning mot kunder for å effektivisere ordreflyten ut og inn av ERP-systemet, Microsoft Dynamics AX. Med dette oppnådde man flere ting: Man imøtekom EDI-kravet fra en viktig kunde, effektiviserte ordrebehandlingen og styrket konkurransekraften gjennom, rask, effektiv og presis varelevering.

Gjennom årene har integrasjonsløsningen blitt justert en rekke ganger, avhengig av kundenes endrede EDI-krav. I de senere årene har vi implementert EHF-løsning, hvor transaksjonsmengden er sterkt økende. Her flyter både inngående ordre og utgående ordrebekreftelse, pakkseddel og faktura via aksesspunktnettverket.

I tillegg til EDI- og EHF-integrasjoner håndterer eSENTRAL-plattformen også integrasjoner mellom Microsoft Dynamics AX og lagersystemet Apport og bidrar til en effektiv dataflyt mellom ERP og WMS.

 

Løsningene

  • Integrasjon Microsoft Dynamics AX
  • Integrasjon Apport
  • EDI mot partnere

 

«Dere har løst oppgaven veldig bra, og vi setter pris på raskt svar på support når noe skulle oppstå.

 

Opplevelsen av å jobbe med IntergrasjonsPartner er positiv, med god kompetanse på fagområdet og ikke minst hyggelige folk»

Arne Riseth, IT-konsulent Validus Engros

 

 

Om Validus Engros Forsiden Validus Engros

Validus Engros er en engrosbedrift som i hovedsak betjener kunder innen helsekost, bandagister, apotek og sykehus. Hovedkategoriene i dag er helsekostprodukter, stomiprodukter og medisinsk utstyr. Validus Engros jobber i begge retninger i verdikjeden – mot leverandørene for å hente inn produkter, og med videre distribusjon av varene ut til salgsleddet.

Gå til hjemmeside

Ta kontakt med mig, så hjälper jag dig med att välja rätt lösning för ditt projekt.


Portrettbilde av Jon Kalnes.

Jon

Sales manager