Effektiv logistikk med bizClick logistics

Haucon

Det var Haucon som først utfordret oss til å utvikle bizClick logistics. Med moderne mobilteknologi, et godt styringsverktøy for lagersjefen og fleksibel integrasjon effektiviserer vi hverdagen på lageret.

bizClick logistics er WMS på en ny måte. Vi utnytter det beste i forretningssystemets logistikkmodul og kobler til bizClick som digitaliserer både plukk&pakk, varemottak og lagertelling. Løsningen har også en modul for distribusjons- og kontrollrutiner, signatur og GPS-tracking. Nå følger vi varene hele veien ut på byggeplass!

 

Løsningen

  • En avansert planlegger for lagersjefen
  • App’er for lageroperatørene
  • Integrasjoner med Visma Business
  • Plukk & pakk, varemottak, lagertelling​​

​Nå utvides løsningen med distribusjon og signatur ved levering på byggeplass!

 

Løsningen har blitt akkurat så god som vi håpet – pluss litt til. Vårt vareutvalg og våre kunder krever en særdeles høy grad av presisjon på alle leveringer. Avvik kan få alvorlige konsekvenser. Vi gikk til IntegrasjonsPartner fordi vi gjennom mange års samarbeid var overbevist om at de tok utfordringen med å lage en løsning som vi ikke klarte å finne i markedet. Løsningen gjør at vi kan ta videre vekst på en effektiv og kontrollert måte.

JON BERLE, DAGLIG LEDER I HAUCON NORGE AS


Om Haucon Norge As

HauCon-gruppen er Skandinavias ledende leverandør av spesialprodukter til betongentreprenørene. Ca. 50 ansatte i Norge fordelt på flere selskaper. Omsetning i Norge: Ca 300 millioner NOK.

​Se hjemmeside ->

Ta kontakt med mig, så hjälper jag dig med att välja rätt lösning för ditt projekt.


Henning André Hansen

Key Account Manager
Telefon: 90 57 81 53
E-post: Send epost