Helintegrert innfordringsløsning for Nordic Choice Hospitality Group AS og BAHS Kapital

Nordic Choice Hospitality Group AS og BAHS Kapital

IntegrasjonsPartner bistår BAHS Kapital med helintegrert innfordringsløsning for Nordic Choice Hotels

 

BAHS Kapital tok kontakt da de skulle levere innfordringstjenester til Nordic Choice Hotels. Kravene var blant annet sømløst grensesnitt mellom systemene til Nordic Choice Hotels og BAHS Kapital, samt høy grad av automatisering. Ønsket var en effektiv løsning for purring og innbetaling av ubetalte fakturaer.

Integrasjonsløsningen utviklet for BAHS Kapital er designet slik at eSENTRAL overfører alle kundefakturaer som har forfalt fra Nordic Choice Hotels til BAHS Kapital. Det betyr full integrasjon og automatikk mellom Nordic Choice Hotels’ ERP-system og BAHS Kapitals innfordringssystem. Inkludert er  statusmeldinger om fremdrift på innfordringene, innbetalinger som gjøres til begge selskaper og oppdatert informasjon når sakene lukkes. Som del av løsningen benyttes også eSENTRAL Multiklient som gjør at hvert hotell er konfigurert som en unik klient i eSENTRAL. Dette gjør det veldig enkelt å legge til nye hoteller i innfordringsløsningen.

 

Fordeler for Nordic Choice Hotels

  • Shared Service Center, som fører regnskap, sparer mye tid
  • Effektivisering gir reduserte kostnader
  • Har i tillegg redusert antall kredittdager med 10 dager
  • Dette har medført mer enn 100 millioner i økt kontantstrøm
  • Løsningen fungerte som den skulle fra første dag
  • Det er enkelt å legge til og trekke fra hoteller i innfordringsløsningen

 

Om BAHS Kapital

BAHS Kapital har som øverste mål å levere de beste innfordringstjenester for bedrifter i Norge, og gi økt kontantstrøm for sine kunder. Selskapet kan levere hele tjenestespekteret fra en ordre er skrevet til pengene er på konto. BAHS Kapital ble startet i 2014 av ansatte med lang erfaring fra bransjen, og legger sterk vekt på god forretningsforståelse og fremtidsrettede løsninger som gir økt effektivisering for sine kunder.

Om Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels er en av Nordens største hotellkjeder og har mer enn 200 hoteller i Skandinavia, Finland og Baltikum. Selskapet markedsfører kjedene Comfort, Quality Hotel, Quality Resort, Clarion Collection og Clarion Hotel samt noen frittstående hoteller. Nordic Choice Hotels har over 13 000 ansatte og har en årlig omsetning på over 11 milliarder kroner. Hotellkonsernet eies av Petter A. Stordalen gjennom det heleide selskapet Strawberry Group.

Ta kontakt med mig, så hjälper jag dig med att välja rätt lösning för ditt projekt.


Jon Kalnes

Sales manager
Telefon: 93 40 90 70
E-post: Send epost