Skreddersydd salgsstøtte- og rapporteringsverktøy på web

Konsum Gruppen Norge

Då vi började jobba med Konsum Gruppen blev alla försäljningsrapporter registrerade och uppföljda manuellt. Försäljningssiffror och uppföljning av lojalitetsprogram sparades och följdes upp i Excel.

Under en period på fyra år har vi automatiserat ett antal rutiner och den administrativa bemanningen har minskats. På samma gång har Konsum Gruppen fördubblat omsättningen och är redo för ytterligare tillväxt med mycket bättre kontroll.

 

Løsningen

  • Webportal for ansatte, kunder og partnere
  • Medlemsdatabase
  • Salgsoppfølgingsverktøy
  • Rapporteringsverktøy
  • Priskalkulator for selger og partner
  • Din side for medlemmer

 

 

IntegrasjonsPartners medarbeidere er til stede! De tar oss på alvor og har en helt spesiell vilje og evne til å lytte og forstå våre behov. De er meget løsningsorienterte og leverer alltid til avtalt tid! Webløsningen fra IntegrasjonsPartner har stor verdi for Konsum Gruppen. Både våre ansatte, våre kunder og vår hovedsamarbeidspartner har gjennom systemet, tilgang til viktige arbeidsverktøy og sentral informasjon i sitt daglige arbeid. ALLE parter har fått EN ENKLERE HVERDAG!

 

Arild Larsen, daglig leder i Konsum Gruppen Norge AS

 

Om Konsum Gruppen

Konsum Gruppen Norge AS er en av de ledende innkjøpskjedene til det norske storhusholdnings- og servicemarkedet, samt en sterk pådriver for kjedestyrt innkjøp. Selskapet er landsdekkende med 14 regionssjefer som dekker alle landets fylker. Forventet omsetning i 2017 på 225 mill.

Se hjemmeside

Ta kontakt med mig, så hjälper jag dig med att välja rätt lösning för ditt projekt.


Morten Pettersen

Daglig leder
Telefon:
E-post: Send epost