Lösningar

Øk effektiviteten med smarte integrasjoner og automatisering


Vi har jobbet med EDI og integrasjoner mot økonomi-, logistikk- og ulike fagsystemer siden slutten av 90-tallet og våre medarbeidere har lang erfaring med automatisering og digitalisering av prosesser. Vår integrasjonsmotor, eSENTRAL, har vært under konstant utvikling siden starten og denne utviklingen vil fortsette i årene som kommer. Løsningen er nøye tilpasset enten dere har applikasjonene lokalt installert eller om de er i skyen. Eller en kombinasjon av applikasjoner i skyen og lokale datasenter. Avansert overvåking og avviksvarsling sørger for stabil og sikkert drift. Gjennom smarte integrasjoner får vi systemer til å kommunisere på en måte som forenkler og effektiviserer hverdagen for våre kunder.

Läs mer

Avancerade lösningar för lager och logistik


bizClick logistics er løsningen for effektivisering av små og store lager. Gjennom tett integrasjon med forretningssystemet, mange års lager- og logistikkerfaring, en sterk regelmotor og brukervennlig programvare for lagermedarbeiderne, hjelper vi deg å digitalisere hele lager- og logistikkprosessen. Alle papir forsvinner. Optimalisering av varemottak,  plukk og pakk, telling og utsendelse av varer vil sørge for blant annet bedre kvalitet, høyere plassutnyttelse og full kontroll på lageret. Overordnet betyr dette høyere produktivitet og reduserte kostnader.

Läs mer

Webhandel och Webportaler


eSHOP er en netthandelsløsning, integrert med ditt ERP-system. Vi kombinerer standardmoduler med skreddersøm slik at du kan møte markedet med akkurat det som skal til for å vinne kundene.

I tillegg til å levere nettbutikk for B2B og B2C, skreddersyr vi webportaler for ulike formål.

Berätta för oss var de manuella uppgifterna äter upp tid och marginaler. Vi kan troligtvis hjälpa dig!

Läs mer

Effektiviser salget med ordrefangst på mobil


Vår mobila försäljningslösning, bizClick mobile sales, benyttes av bedrifter som har selgere ute i felt, selgere på messer og som en B2B-løsning hvor faste kunder registrerer bestillinger.

Med en app på surfplatta eller mobil kan du ha en fullständig översikt över kunder, produkter, lager, priser, orderhistorik och utvalda nyckeltal. Beställningsregistrering sker snabbt och enkelt med touch- eller streckkodsläsare och beställningarna överförs direkt till företagets ERP-system.

Lösningen är tillgänglig för både Android och iOS.

Läs mer

Ta kontakt med mig, så hjälper jag dig med att välja rätt lösning för ditt projekt.


Henning André Hansen

Key Account Manager
Telefon: 90 57 81 53
E-post: Send epost