Ledig stilling – ERP-rådgiver

Vi søker en ERP-konsulent/rådgiver med logistikk- og prosesskunnskap.

Integrasjon med kundens ERP-system er sentralt i alt vi gjør. Selv om vi ikke leverer selve forretningssystemet, må vi ha dyp kunnskap på dette området for å levere gode integrasjoner og systemer rundt kjernesystemet. Vi jobber mest med ERP-løsninger fra Visma, men har også mange kunder med andre systemer.

Som rådgiver og konsulent vil du være en ressurs i både salgs-, leveranse- og forvaltningsfasen med våre kunder. Du vil ha mye kundekontakt og må like å ha mange baller i luften.

 

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Meget god prosessforståelse innen varehandel – innkjøp, salg, lager og logistikk.
  • God evne til å sette deg inn i komplekse prosesser og ha evne til å se hvordan disse kan effektiviseres. Du ser de store linjene og har kunnskap om de systemtekniske detaljene.
  • Du har gjerne erfaring med implementering og forvaltning av ERP-løsninger fra eksempelvis Visma, Microsoft eller SAP. Dersom du har praktisk erfaring som systemansvarlig e.l. i en større handels- eller produksjonsbedrift kan du også være aktuell.
  • Du er strukturert og kommuniserer godt både muntlig og skriftlig. Norsk og engelsk.
  • Erfaring med prosjektarbeid og utarbeidelse av tekniske spesifikasjoner, prosjektrapporter o.l.
  • God økonomi- og regnskapsforståelse
  • Det er en fordel om du har noe erfaring med noe av dette: Databaser, API’er, integrasjon, EDI, netthandel.

 

Hvem er du?

Du er en lagspiller som har initiativ og gjerne tar ansvar. Du har et tydelig kundefokus og liker å jobbe sammen med andre mennesker. Du er opptatt av å levere kvalitet og at det du og dine medarbeidere gjør, skaper en tydelig verdi.

 

 

Rekrutteringsprosessen administreres av Azets People og av hensyn til GDPR må alle kandidater søke via kandidatportalen. Der kan du raskt registrere dine kontaktopplysninger og laste opp din CV og motivasjonsbrev. Ved spørsmål kan ansvarlig rekrutterer: camilla.bakker@azets.com kontaktes. Eller du kan ringe daglig leder Morten Pettersen på mob.

Søknad med henvisning til hvilken stilling du søker, og en CV som viser oversikt over dine kompetanseområder kan lastes opp som vedlegg straks du har registrert en profil med kontaktopplysninger.

 

Søknad sendes inn her 

Søknadsfrist: 15. april