Systemutvikler – WMS (Warehouse Management System)

Stillingstittel: Systemutvikler – WMS (Warehouse Management System)

Frist: 31.03.2020

Ansettelsesform: Fast


Vi søker utvikler til WMS-teamet vårt.

Vårt lageradministrasjonssystem (Warehouse Management System) integreres med kundenes forretningssystem for å effektivisere plukk, pakk, varemottak, lagertelling m.m. Løsningen leveres både som skytjeneste og som lokalt installert programvare ute hos kunde.

Vi søker en person som har evne og interesse til å sette seg inn i og bidra med videreutvikling og forvaltning av et avansert lagersystem. Her kreves både prosessforståelse, interesse for brukernes hverdag og gode utvikleregenskaper.

WMS-løsningen er en relativt ny satsing og har blitt meget godt mottatt av markedet. Etterspørselen er god og vi utvikler kontinuerlig ny funksjonalitet for å møte kundenes behov.

Ønskede kvalifikasjoner/kunnskapsområder:

  • Lagersystemer/WMS
  • Logistikk og økonomi
  • Backend/Frontend utvikling
  • Brukeropplevelse/UI
  • Integrasjon
  • Objektorientert og funksjonell programmering
  • C#, Pascal, SQL (MS SQL server), JSON, XML, REST, App utvikling

Hva vi ser etter hos deg:

Vi ønsker både søkere med mye erfaring og deg som er ung og relativt nyutdannet. Mangler du erfaring bør du ha relevant høyskoleutdanning, minimum bachelor.

Du er analytisk og har evnen til å sette deg inn i og forstå komplekse problemstillinger.

Vi ønsker oss personer som har engasjement og interesse for tekniske løsninger og hvordan dette kan skape verdi for kunden.

Du er strukturert, selvgående, og samtidig samarbeider du godt med kunder og kollegaer. Vi ønsker at du er en person som tar initiativ i arbeidet og har høy arbeidsmoral. Sammen med oss ønsker du å skape gode resultater, du bryr deg om kunden og setter din ære i å levere god kvalitet. Du må kunne kommunisere godt muntlig og skriftlig, på både norsk og engelsk.


Om IntegrasjonsPartner

Vi utvikler programvare og skytjenester til bedriftsmarkedet. Våre løsninger effektiviserer kundenes prosesser, både internt i bedriften og eksternt mot kunder og leverandører. Varehandel og logistikk står sentralt i de fleste av våre prosjekter, hvor vi blant annet implementerer netthandelsløsninger, webportaler, lagersystemer (Warehouse Management), EDI-løsninger og integrasjoner med logistikk- og fagsystemer.

Integrasjon med kundens ERP-system er kjernen i vår virksomhet. Vi er sertifisert 3.partsleverandør til Visma Software og hovedvekten av våre kunder benytter ERP-løsninger fra Visma. Vi leverer også løsninger integrert med en rekke andre forretningssystemer. Vi har 25 medarbeidere, ca 450 kunder og god økonomi. Vi holder til sentralt i Fredrikstad.

På grunn av stor etterspørsel i vårt marked, søker vi nå etter flere dyktige folk!

Hva IntegrasjonsPartner BITS AS kan tilby deg:

Hos oss venter utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i et selskap som er i stadig utvikling og vekst. Vi har mange spennende store og små kunder med hver sine behov. Du kan se mer om våre prosjekter på våre hjemmesider. Vi er stolte av å ha et godt arbeidsmiljø og et sterkt fagmiljø i en organisasjon med korte beslutningsveier. Vi vet at trivsel har stor betydning for prestasjonene for den enkelte og for oss som firma. Ved å jobbe i Fredrikstad, med nærhet til sentrum, er det kort avstand til alt det byen har å by på. Våre betingelser er konkurransedyktige og vi tar godt vare på våre ansatte.

Rekrutteringsprosessene administreres av Azets People og alle henvendelser skal gå via rekrutterer.

Søknad og CV sendes til rekrutterer Camilla Bakker i Azets People

Epost: camilla.bakker@azets.com

Mobil +47 92 63 60 02

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har noen spørsmål. Vi ser frem til å lese mer om deg i din søknad og CV som du sender via vår kandidatportal