Våra samarbetspartners


En av våra viktigaste uppgifter är att automatisera processer genom att få olika system att prata med varandra. För att vi ska lyckas med detta är ett bra samarbete med både kunder och andra aktörer helt avgörande.
Här hittar du några av dem vi samarbetar med.

Visma Partner

Vi är stolta över att vara certifierade Visma 3-partsleverantörer, och vi har jobbat med integrationslösningar mot Visma ekonomisystem sedan slutet av 90-talet. Våra programvarulösningar är därför mycket väl anpassade till Visma Business, Visma Global och nu även Visma.net.

Partnerlogo
Partnerlogo

Vi integrerar mot alla system

Även om vi specialiserar oss på Visma, kan vi mycket mer än det. Våra lösningar kan integreras mot alla plattformar, och hos några av våra allra största kunder är andra system centrala. Bland annat SAP, Microsoft Dynamics, Multicase och Movex.


Amesto Solutions har samarbeidet med IntegrasjonsPartner i en årrekke og sammen lager vi løsninger som effektiviserer våre kunders arbeidsdag. Amesto er en komplett leverandør innen CRM, ERP, HRM, AI, BI og analytics, og kan sammen med utvalgte partnere levere alt fra IT-infrastruktur til komplette forretningsløsninger med tilhørende konsulenttjenester. Amesto er en av Vismas største partnere og har over 100 Visma-konsulenter og egne team innen bl.a. HR og lønn, finans, logistikk og lager samt løsninger tilpasset ulike bransjer.

Partnerlogo
Partnerlogo

The Pitch AS

Vi har samarbeidet med IntegrasjonsPartner i over 15 år og ser på deres leveranser som solide, kreative og fremtidsrettet. Løsningene og integreringen som de leverer tilfører våre digitale løsninger svært god verdi. Menneskene som jobber hos IntegrasjonsPartner er alltid tilstede, har en positiv tilnærming til utfordringer og tenker løsninger der kunden ser problemer. Vi er stolte av å få samarbeide med et kompetent og moderne miljø som IntegrasjonsPartner representerer.

Magnus Kristiansen, Byråchef på The Pitch


Marketwell har utviklet en digital assistent som betjenes via en app på mobil eller nettbrett. I appen får brukerne en mulighet til å  holde seg oppdatert innen sitt fagfelt; finne kurs, lære om nye produkter, se produktkataloger og handle fra sine leverandører. Løsningen er i første omgang gjort tilgjengelig for det profesjonelle frisør- og velværemarkedet i Skandinavia som en B2B-plattform. Samarbeidet mellom Marketwell og IntegrasjonsPartner gir en sømløs løsning mellom Marketwell-appen og kundens ERP-system. Alle relevante data blir automatisk overført til og fra brukerne. Dette gir maksimal effektivitet og forbedret lønnsomhet i alle ledd.

Partnerlogo