fbpx

Tett samarbeid om skreddersydd lagerstyring

Norlux

Presset på lagre over hele Norge om krav til effektivisering krever en lagerløsning med tilpasningsmuligheter. Hos IntegrasjonsPartner har vi fokus på å utvikle løsninger som ikke bare oppfyller våre kunders behov, men som også hjelper dem med å optimalisere arbeidsprosessene. Et godt eksempel er samarbeidet med Norlux, hvor vi tilpasset lagerløsningen bizClick etter Norlux sine behov.

 

Omvisning hos Norlux i Sandefjord

Lager og flotte lokaler. Norlux er en markant leverandør av belysning i Norge.


Kundens utfordringer

Norlux, en av Norges ledende leverandører innen belysningsprodukter, sto overfor utfordringer knyttet til lagerstyringen. Med et stadig økende produktsortiment og høye krav til leveringspresisjon, trengte de en mer fleksibel og automatisert løsning for å håndtere lagerbeholdningen effektivt. Logistikksjef i Norlux, Kristian T. Kristiansen, hadde et klart ønske om bedre oversikt og kontroll over lageret.

 

Samarbeidet – Fra behov til løsning

Vi startet med en grundig kartlegging av Norlux sine eksisterende arbeidsprosesser og utfordringer og i tett samarbeid tett med Kristian og hans team identifiserte vi ulike behov og målsettinger. Innsikten vi fikk hjalp oss å tilpasse bizClick for å møte deres unike krav og ønsker og vi implementerte funksjoner som sanntidsoversikt over lagerbeholdning, automatiserte ordreprosesser, og integrasjon med deres eksisterende ERP-system. Norlux kunne nå redusere antall manuelle oppgaver og samtidig oppleve en mer nøyaktig lagerstyring.

Logistikksjef Kristian T. Kristiansen viser og forklarer ulike prosesser ved lageret til Norlux


Samarbeid som gir resultater

Implementeringen av bizClick har hatt en betydelig positiv effekt på Norlux sin lagerhverdag. Med økt automatisering og bedre oversikt har de klart å redusere feilplukk, effektivisere plukketiden og forbedre leveringspresisjonen til sine kunder. Kristian T. Kristiansen forteller at samarbeidet med IntegrasjonsPartner har vært avgjørende for å oppnå disse resultatene, og ser frem til videre samarbeid for å finjustere løsningen etter hvert som behovene deres utvikler seg.

Vårt samarbeid med Norlux viser viktigheten av tett dialog med kunden. Ved å forstå kundens unike behov, og ved å være fleksible og lydhøre gjennom hele prosessen, sikrer vi at løsningen møter kundens forventninger. Dette er kjernen i måten vi jobber på i IntegrasjonsPartner – å levere skreddersydde løsninger som gir reell verdi for våre kunder.

Hør Kristian fortelle om samarbeidet med IntegrasjonsPartner i videoen under.

Kontakt meg, så hjelper jeg deg med å finne riktig løsning til ditt prosjekt


Portrettbilde av Henning André Hansen.

Henning

Key Account Manager