Ledige stillinger hos IntegrasjonsPartner

IntegrasjonsPartner i Fredrikstad har hatt en jevn og god vekst og levert solide resultater gjennom mange år. Vi utvikler programvare og skytjenester til bedriftsmarkedet i Norge og Sverige. Vår spesialitet er å effektivisere og automatisere salgs- og logistikkprosesser i handelsbedrifter. Dette gjør vi ved hjelp av netthandelsløsninger, lagersystemer, elektronisk handel (EDI) og ikke minst ERP-integrasjon. Vårt team består i dag av 33 systemutviklere, konsulenter og rådgivere ved vårt kontor i Fredrikstad.

Har du bakgrunn som ERP-konsulent, rådgiver, systemutvikler, IT-konsulent eller kanskje du har vært systemansvarlig innen lager og logistikk i en stor bedrift? Vi er alltid på søken etter dyktige folk, og oppfordrer deg til å sende en åpen søknad dersom du ikke ser en stilling som er aktiv akkurat nå. Merk din e-post med “åpen søknad” i emnefeltet.

 

 

Vår suksess bygger på våre flinke medarbeidere – er du vår fremtidige kollega?
Vi bemanner kraftig opp for å møte etterspørselen i markedet. Les mer om stillingene ved å følge linkene under.  Dersom du ikke finner en ledig stilling som passer for deg, er du hjertelig velkommen til å sende oss en åpen søknad.