Jobb hos oss

Ledige stillinger


Systemutviklere søkes

 

Integrasjoner:

Vi søker systemutvikler som ønsker å være med på å forvalte og videreutvikle en solid integrasjonsplattform i en tid hvor mellomstore bedrifter i stor skala flytter sin virksomhet over i skybaserte ERP-systemer med nye og spennende integrasjonsmuligheter.

 

Webløsninger:

Vi søker systemutvikler som i hovedsak vil jobbe i kundeprosjekter. Du vil jobbe både med utvikling av skreddersydde portalløsninger og implementering av standardiserte nettbutikker. Grunnutvikling på plattformen vår kan også være aktuelt.

 

Søknadsfrist 30.04.23.

https://secure.webtemp.no/WebtempCVPortal/stillingsingle.aspx?k=26&id_rekruttering=3006402&langset=47


Tekniske konsulenter søkes

 

Integrasjonskonsulent:

Som integrasjonskonsulent vil du jobbe på teknisk nivå, med API, databaser, filbehandling og noe enkel koding. Samtidig må du ha god kunnskap om ERP-systemer og evne til å sette deg inn i kundenes prosesser. Du vil være en ressurs i både kartleggings-, leveranse- og forvaltningsfasen ovenfor våre kunder

 

WMS-konsulent (Warehouse Management):

Vi søker fortrinnsvis en person som har erfaring med implementering og rådgivning knyttet til lagerstyringssystemer eller eventuelt andre avanserte logistikk- eller produksjonssystemer. Har du praktisk erfaring fra en bedrift med kompleks logistikk kombinert med god systemteknisk forståelse kan det være interessant.  Som konsulent vil du jobbe tett på kunden sammen med kollegaer i vårt WMS-team.

 

Søknadsfrist 30.04.23.

https://secure.webtemp.no/WebtempCVPortal/stillingsingle.aspx?k=26&id_rekruttering=3006403&langset=47 

 

 

IntegrasjonsPartner i Fredrikstad har hatt en jevn og god vekst og levert solide resultater gjennom mange år. Vi utvikler programvare og skytjenester til bedriftsmarkedet i Norge og Sverige. Vår spesialitet er å effektivisere og automatisere salgs- og logistikkprosesser i handelsbedrifter. Dette gjør vi ved hjelp av netthandelsløsninger, lagersystemer, elektronisk handel (EDI) og ikke minst ERP-integrasjon. Vårt team består i dag av 36 systemutviklere, konsulenter og rådgivere ved vårt kontor i Fredrikstad.

Har du bakgrunn som ERP-konsulent, rådgiver, systemutvikler, IT-konsulent eller kanskje du har vært systemansvarlig innen lager og logistikk i en stor bedrift? Vi er alltid på søken etter dyktige folk, og oppfordrer deg til å sende en åpen søknad dersom du ikke ser en stilling som er aktiv akkurat nå. Merk din e-post med «åpen søknad» i emnefeltet.

 

 

Vår suksess bygger på våre flinke medarbeidere – er du vår fremtidige kollega?

Vi bemanner kraftig opp for å møte etterspørselen i markedet. Les mer om stillingene ved å følge linkene under.  Dersom du ikke finner en ledig stilling som passer for deg, er du hjertelig velkommen til å sende oss en åpen søknad.