Ledige stillinger hos IntegrasjonsPartner

IntegrasjonsPartner i Fredrikstad har hatt en jevn og god vekst og levert solide resultater gjennom mange år. Vi utvikler programvare og skytjenester til bedriftsmarkedet i Norge og Sverige. Vår spesialitet er å effektivisere og automatisere salgs- og logistikkprosesser i handelsbedrifter. Dette gjør vi ved hjelp av netthandelsløsninger, lagersystemer, elektronisk handel (EDI) og ikke minst ERP-integrasjon. Vårt team består i dag av 30 systemutviklere, konsulenter og rådgivere ved vårt kontor i Fredrikstad.

Har du bakgrunn som ERP-konsulent, rådgiver, systemutvikler, IT-konsulent eller kanskje du har vært systemansvarlig innen lager og logistikk i en stor bedrift? Vi er alltid på søken etter dyktige folk, og oppfordrer deg til å sende en åpen søknad dersom du ikke ser en stilling som er aktiv akkurat nå. Merk din e-post med “åpen søknad” i emnefeltet.

 

Akkurat nå har vi ingen aktive stillingsutlysninger.
Send åpen søknad og CV her

 

ERP-RÅDGIVER – utløp 15.april

INTEGRASJONSKONSULENT – utløp 15.april

WMS-KONSULENTER – utløp 15.april

 

Hos oss venter utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i et selskap som er i stadig utvikling og vekst. Vi har mange spennende store og små kunder med hver sine behov.

Du kan se mer om våre prosjekter på våre hjemmesider. Vi er stolte av å ha et godt arbeidsmiljø og et sterkt fagmiljø i en organisasjon med korte beslutningsveier. Vi vet at trivsel har stor betydning for prestasjonene for den enkelte og for oss som firma. Ved å jobbe i Fredrikstad, med nærhet til sentrum, er det kort avstand til alt det byen har å by på. Våre betingelser er konkurransedyktige og vi tar godt vare på våre ansatte.