Våre samarbeidspartnere


En av våre viktigste oppgaver er å automatisere prosesser ved å få ulike systemer til å snakke sammen. For at vi skal lykkes med det er et godt samarbeid med både kunder og andre aktører helt avgjørende.
Her finner du noen av dem vi samarbeider med.

Vi integrerer mot alle systemer

Våre løsninger kan integreres mot alle plattformer, og hos noen av våre aller største kunder står andre systemer sentralt. Selv om vi er spesialister på Visma, er vi gode på mye mer. Blant annet SAP, Microsoft Dynamics, Multicase og Movex.

Visma Partner

Vi er stolt av å være sertifisert Visma 3. parts leverandør, og vi har jobbet med integrasjonsløsninger mot Visma økonomisystemene siden slutten av 90- tallet .Våre programvareløsninger er derfor svært godt tilpasset Visma Business, Visma Global og nå også Visma.net.

Partnerlogo
Partnerlogo

Amesto Solutions har samarbeidet med IntegrasjonsPartner i en årrekke og sammen lager vi løsninger som effektiviserer våre kunders arbeidsdag. Amesto er en komplett leverandør innen CRM, ERP, HRM, AI, BI og analytics, og kan sammen med utvalgte partnere levere alt fra IT-infrastruktur til komplette forretningsløsninger med tilhørende konsulenttjenester. Amesto er en av Vismas største partnere og har over 100 Visma-konsulenter og egne team innen bl.a. HR og lønn, finans, logistikk og lager samt løsninger tilpasset ulike bransjer.


The Pitch AS

Vi har samarbeidet med IntegrasjonsPartner i over 15 år og ser på deres leveranser som solide, kreative og fremtidsrettet. Løsningene og integreringen som de leverer tilfører våre digitale løsninger svært god verdi. Menneskene som jobber hos IntegrasjonsPartner er alltid tilstede, har en positiv tilnærming til utfordringer og tenker løsninger der kunden ser problemer. Vi er stolte av å få samarbeide med et kompetent og moderne miljø som IntegrasjonsPartner representerer.

Magnus Kristiansen, byråleder i The Pitch.

Partnerlogo
Partnerlogo

Marketwell har utviklet en digital assistent som betjenes via en app på mobil eller nettbrett. I appen får brukerne en mulighet til å  holde seg oppdatert innen sitt fagfelt; finne kurs, lære om nye produkter, se produktkataloger og handle fra sine leverandører. Løsningen er i første omgang gjort tilgjengelig for det profesjonelle frisør- og velværemarkedet i Skandinavia som en B2B-plattform. Samarbeidet mellom Marketwell og IntegrasjonsPartner gir en sømløs løsning mellom Marketwell-appen og kundens ERP-system. Alle relevante data blir automatisk overført til og fra brukerne. Dette gir maksimal effektivitet og forbedret lønnsomhet i alle ledd.


Sitoo er en svensk samarbeidspartner som tilbyr en verdensledende kassasystem og Unified Commerce-plattform. I dag forventer forbrukerne en brukervennlig handleopplevelse i alle kanaler. Sitoos skybaserte plattform gjør omnikanal til virkelighet. Med kontroll på sanntidsdata på tvers av alle salgskanaler, kan forhandlere selge og levere alle produkter hvor som helst og administrere returer hvor som helst. Sitoo tilbys som en skytjeneste med kontinuerlige oppdateringer som automatisk blir gjort tilgjengelig for alle kunder.

Partnerlogo