Våre samarbeidspartnere


En av våre viktigste oppgaver er å automatisere prosesser ved å få ulike systemer til å snakke sammen. For at vi skal lykkes med det er et godt samarbeid med både kunder og andre aktører helt avgjørende.

Våre løsninger kan integreres mot alle plattformer, og hos noen av våre aller største kunder står andre systemer sentralt. Selv om vi er spesialister på Visma, er vi gode på mye mer. Blant annet SAP, Microsoft Dynamics, Multicase og Movex.

Her finner du noen av dem vi er stolte av å samarbeider med:

Regnskap
Visma Partner

Vi har jobbet med integrasjonsløsninger mot Visma økonomisystemene siden slutten av 90- tallet.

Regnskap
Amesto Solutions

Har samarbeidet med IntegrasjonsPartner i en årrekke og sammen lager vi løsninger som effektiviserer våre kunders arbeidsdag.

Service og tjenester
The Pitch

The Pitch er et innovativt designbyrå i Fredrikstad som utfordrer bransjen med nye tanker i en stadig mer sammensatt og kompleks hverdag.

Service og tjenester
Marketwell

Samarbeidet mellom Marketwell og IntegrasjonsPartner gir en sømløs løsning mellom Marketwell-appen og kundens ERP-system.

Handel og engros
Sitoo

Sitoo er en svensk samarbeidspartner som tilbyr en verdensledende kassasystem og Unified Commerce-plattform.

Service og tjenester
Asolvi

IntegrasjonsPartner har vært en viktig partner i vårt partnerprogram siden tidlig 2020 og tilbyr integrasjoner mellom Evatic og ERP-systemer med hovedfokus på Visma-produkter.

Service og tjenester
Columbi

Columbi har lang erfaring med implementering Visma.net ERP og har to år på rad blitt kåret til Årets partner Kundetilfredshet av Visma.

Service og tjenester
Logiq