Våre samarbeidspartnere


En av våre viktigste oppgaver er å automatisere prosesser ved å få ulike systemer til å snakke sammen. For at vi skal lykkes med det er et godt samarbeid med både kunder og andre aktører helt avgjørende.
Her finner du noen av dem vi samarbeider med.

Visma Partner

Vi er stolt av å være sertifisert Visma 3. parts leverandør, og vi har jobbet med integrasjonsløsninger mot Visma økonomisystemene siden slutten av 90- tallet .Våre programvareløsninger er derfor svært godt tilpasset Visma Business, Visma Global og nå også Visma.net.

Partnerlogo
Partnerlogo

Vi integrerer mot alle systemer

Selv om vi er spesialister på Visma, er vi gode på mye mer. Våre løsninger kan integreres mot alle plattformer, og hos noen av våre aller største kunder står andre systemer sentralt. Blant annet SAP, Microsoft Dynamics, Multicase og Movex.


The Pitch AS

Vi har samarbeidet med Integrasjonspartner i over 15 år og ser på deres leveranser som solide, kreative og fremtidsrettet. Løsningene og integreringene som de leverer tilfører våre digitale løsninger svært god verdi. Menneskene som jobber hos Integrasjonspartner er alltid tilstede, har en positiv tilnærming til utfordringer og tenker løsninger der kunden ser problemer. Vi er stolte av å få samarbeide med et kompetent og moderne miljø som Integrasjonspartner representerer.

Magnus Kristiansen, byråleder i The Pitch.

Partnerlogo