fbpx

bizCommerce netthandel

Vår styrke ligger i forretningsforståelse, integrasjonskompetanse og tilpasningsevne

bizCommerce er en netthandelsløsning, integrert med ditt ERP-system


 Vi kombinerer standardmoduler med skreddersøm slik at du kan møte markedet med akkurat det som skal til for å vinne kundene.

I tillegg til å levere netthandel for B2B og B2C, skreddersyr vi webportaler for ulike formål.
Fortell oss hvor de manuelle oppgavene spiser opp tiden og marginene. Det er sannsynlig at vi kan hjelpe deg!

bizCommerce B2B


Vi har jobbet med optimalisering av handels- og logistikkprosesser siden slutten av 90-tallet. Denne erfaringen har vi med oss inn i våre netthandelsprosjekter når vi etablerer B2B-løsninger for våre kunder. I B2B-handel er det avgjørende å gi kundene sikker, rask og effektiv tilgang til akkurat den informasjonen som er viktig for dem, akkurat når de trenger det: Sitt sortiment, sine priser, sin ordrehistorikk, sitt fakturaarkiv, relevant markedsmateriell, tekniske datablader og så videre.

I tillegg er bizCommerce B2B et ypperlig verktøy for å oppnå mersalg
til eksisterende kunder ved å bygge kampanjer, produktrelasjoner, bundling, plankjøp osv. Informasjonen må være oppdatert og korrekt til enhver tid, og handelsprosessen må være enkel og effektiv. Integrasjon og automatisering står derfor svært sentralt når vi leverer netthandelsløsninger for Business to Business!

eShop-B2B
eShop-B2C

bizCommere B2C


Som oftest leverer vi bizCommerce B2C med en god porsjon kundetilpasning, og
gjerne i en totalløsning sammen med B2B. På lik linje med bizCommerce B2B,
er dette ikke en «stand alone» løsning. bizCommerce er alltid integrert med ERP, og ofte med andre tjenester i tillegg.

​Men selv om bizCommerce B2C er en integrert nettbutikkløsning må du ikke
nødvendigvis inn i et komplisert og kostbart integrasjonsprosjekt. Har du for eksempel valgt Visma.net ERP, så kobler vi deg raskt og rimelig til en standard B2C-shop.

bizCommerce B2C har selvsagt mobiltilpasset (responsivt) rammeverk og
integrasjon med sikre betalingsløsninger med mer. Om du ønsker å automatisere trekk av penger fra kortinnløser og automatisk bilagsføring i økonomisystemet hjelper vi deg også med det.

Integrasjon og automatisering er helt sentralt!


Arbeidskraft koster mye penger! Derfor er vi opptatt av at integrasjon i størst mulig grad skal gjøre jobben med å holde nettbutikken oppdatert med grunndata fra ERP og andre datakilder, og at ordre flyter automatisk inn i ordresystemet og ut til lageret for ekspedering.

Vi er spesialister på ERP-integrasjon og har et sterkt fagmiljø innen prosessoptimalisering og logistikk. I tillegg til å hjelpe deg med kundereisen og brukeropplevelsene er vi altså opptatt av at administrasjons- og logistikkprosessene dine er så kostnadseffektive som mulig. Vi automatiserer ordreflyten inn i ERP, kobler løsningen til lagerhotell dersom du har satt bort lagerdriften eller leverer komplett lagersystem dersom du drifter lageret selv.

Via APIer (integrasjonsgrensesnitt) kan vi koble din løsning til en rekke andre tjenester som også er med på å automatisere prosessene dine. Oppslag mot ulike datakilder og registre, mottak av ordre fra andre kilder, integrasjoner mot betalingstjenester osv.

ikon esentral svart

ERP-integrasjon: on premise & cloud

Som nevnt er integrasjon mot ERP helt avgjørende i våre nettbutikk- og portalleveranser. Gjennom vår mangeårige erfaring som Visma-partner har vi bygget et solid integrasjonsrammeverk for Visma Business, Visma Global, Visma.net og Visma Business NXT.

Vi har en lang rekke netthandel- og portalprosjekter for Vismakunder på referanselisten, men bizCommerce-plattformen kan integreres mot et hvilket som helst forretningssystem. Vi har både SAP, AX(Axapta), NAV(Navision), Multicase, Mamut m.fl på kundelisten. ERP-systemenes kurs har gradvis dreiet mot nettskyen de siste årene. Vi leverer uavhengig av driftsplattform – Vi leverer uavhengig av om IT-systemene eller driftsplattformen er lokalt installert eller i skyen.»

Kontakt meg, så hjelper jeg deg med å finne riktig løsning til ditt prosjekt


Portrettbilde av Alice Grårud.

Alice

Avdelingsleder, web