God forretningsforståelse gir enkle løsninger som fremmer vekst

Hos Integrasjonspartner fokuserer vi på å forstå kundens behov og levere teknologiske løsninger som fremmer vekst. Ved å kombinere vår erfaring og kompetanse med kundens spesifikke utfordringer, skaper vi skreddersydde integrasjoner som gjør hverdagen enklere og mer effektiv. Les videre og se hvordan vi har hjulpet selskaper som Kondomeriet, Pretec og Culina med å oppnå nye suksesser.

Kundebehov i sentrum
Vi setter oss grundig inn i hver kundes unike utfordringer, og kan derfor tilby skreddersydde løsninger som forenkler og effektiviserer prosesser. Helt uavhengig av bransje, kan vi levere alt fra effektiv lagerstyring til sømløs integrasjon av en e-handelsplattform.

Innovasjon gjennom teknologi

Ved bruk av vår integrasjonsplattform eSENTRAL, setter vi opp stabile og avanserte EDI-løsninger mot ulike ERP-systemer, for eks. Visma. Dette sørger for å forbedre kundens operasjonelle effektivitet. Eksempler som Tolmer og Pretec viser hvordan slik innovasjon kan lede til betydelig tids- og kostnadsbesparelser.

Langsiktig partnerskap
Langsiktig samarbeid er en viktig del av vår suksess, for gjennom tett samarbeid med kunden kan vi ikke bare implementere effektive løsninger, men også kontinuerlig forbedre og tilpasse disse over tid. Kombinasjonen med vår kompetanse og dyp kunnskap om kundens prosesser og utfordringer, vil skape effektive løsninger med lang levetid. Kundehistorier fra selskaper som Kondomeriet og Interflora illustrerer verdien av denne typen partnerskap.

Bransjeuavhengig
Som nevnt kan vi tilpasse våre løsninger til en rekke bransjer, fra helse og farmasi til sport og fritid. Vår fleksible tilnærming gjør det mulig å møte spesifikke krav og reguleringer i hver sektor, noe som igjen skaper pålitelighet og tillit hos kundene. Se på variasjonen av bransjer blant våre kundehistorier her.

Automatisering gir resultater
Effektivitet er et gjennomgående tema i våre prosjekter. Ved å automatisere hele eller deler av ulike prosesser, reduseres manuelt arbeid og risikoen for feil. Resultater som papirløs logistikk hos Loe Rørprodukter og automatisert dataflyt hos Kondomeriet viser hvordan slike tiltak kan skape merkbar forbedring i den daglige driften.

Noen kundehistorier

EDI-løsning integrert med SAP Business One – Askøy Murerverktøy AS
Askøy Murerverktøy AS implementerte en EDI-løsning for SAP Business One, noe som resulterte i forbedret dataintegritet og reduserte manuelle oppgaver betydelig.
Les mer om leveransen til Askøy Murerverktøy her.

Effektiv lagerstyring – Pretec
Med bizClick logistics optimaliserte Pretec sin plukk- og pakkprosess, noe som ledet til raskere leveranser og høyere kundetilfredshet.
Les mer om leveransen til Pretec her.

Automatisert dataflyt – Culina

Vi har effektivisert Culinas logistikkoperasjoner med eSENTRAL. Ordre fra flere kanaler leses automatisk inn i ERP, og går derfra videre til WMS-systemet for plukking på lageret. Deretter skrives pakksedler og etiketter ut til forsendelsen. Når lageret er ferdig oppdateres ordren tilbake til ERP, klar for fakturering

Les mer om leveransen til Culina her.

Gjennom forståelse av kundens behov, bruk av avansert teknologi, langsiktig samarbeid og tilpasning av løsninger til ulike bransjer, skaper vi vekst og suksess for våre kunder.
Les flere av våre kundehistorier her.