EHF 2.x – ugyldig fra 1.1.2020 – har du kontroll på oppgraderingen?

EHF 2.x, sier du? Det kan være viktig å bruke to minutter på dette nå før det er for sent. Dette formatet blir nemlig ugyldig fra 1.1.2020. Da er det kun EHF 3.0 som gjelder.

LES MER

Vi søker – SYSTEMUTVIKLER – Webportaler og Netthandel

Vi står foran mange spennende utviklingsoppgaver og trenger å styrke vårt team.
Vi utvikler og leverer webportaler og nettbutikker. Hovedsakelig B2B, men også nettbutikker rettet mot forbrukermarkeder. I alle våre prosjekter står integrasjon og automatisering sentralt.

LES MER

Velkommen Christer

Vi er stolte over å ønske Christer varmt velkommen til IntegasjonsPartner som vår nye systemutvikler. Med seg i bagasjen har han ingeniørutdannelsen fra HiØ og teknisk erfaring som systemutvikler hos EVRY.

LES MER

Integrert webportal for registrering av returer for el,- og hybridbilbatterier

Med stor vekst trengte Batteriretur en nettportal som automatiserte og effektiviserte prosessen av innmelding og registering av batterireturer - i dag er portalen deres viktigste redskap.

LES MER

Slik oppdager du avvikene i tide

Hver eneste uke implementerer vi programvare og integrasjoner som automatiserer prosesser hos våre kunder. Det er ofte mye mer effektivt og økonomisk at maskiner tar seg av de repeterende oppgavene.

LES MER

Endring, Omsorg og Kvikklunsj

Jeg har nå vært ansatt her på salg i IntegrasjonsPartner i drøye tre måneder. Helt fra første øyeblikk har jeg følt meg varmt velkommen i selskapet. Mine kolleger er hjelpsomme og det er mye latter. Daglig er det vennlige og oppmuntrende ord, og gode smil. Gledelig er det at vi stadig hører at våre kunder og partnere også opplever oss slik.

LES MER

Bygget ny systemløsning fra bunnen

Christiania Belysning trengte helt nye IT-systemer da de kjøpte opp danske Lysmesteren. I 2014 kjøpte Christiania Belysning opp den danske franchise-kjeden Lysmesteren. Kjeden tilhørte daværende Expert, og var hundre prosent integrert i deres systemer. Nå måtte en helt ny systemløsning bygges fra bunnen i løpet av kort tid.

LES MER

Velkommen Maja og David

Vi er stolte over å ønske Maja og David varmt velkommen til IntegasjonsPartner som våre nye IT konsulenter. De begge har internasjonal bakgrunn med meget god erfaring innen IT og Business Intellegence.

LES MER

Times are Changing

The line it is drawn,
The curse it is cast
The slow one now
Will later be fast.
Times they are a changin"

LES MER

Ny versjon av bizClick mobile sales ute nå

En ny versjon av bizClick mobile sales er nå tilgjengelig i Google Play og App Store. Den nye versjonen har blant annet full støtte for ordrehistorikk fra ERP-system og et nytt avansert søk gjør at selgere i felt raskt og effektivt kan søke i historikken.

LES MER

Lønnsom netthandel er mye mer enn webdesign og brukeropplevelse!

I over 20 år har vi i IntegrasjonsPartner jobbet med optimalisering av handels,- og logistikkprosesser. Via integrasjon får vi systemer til å kommunisere på en måte som forenkler og effektiviserer hverdagen for våre kunder. Våre medarbeidere har tung erfaring med automatisering og digitalisering av prosesser, business to business, og våre fagfelt er integrasjon, netthandel,- og portalløsninger, og applikasjoner for nettbrett og mobil, - alt integrert med kundens forretningssystemer.

LES MER

Nye løsninger og fornøyde kunder på Visma.net og eSENTRAL CLOUD!

Sakte, men sikkert flytter bedriftene forretningskritiske løsninger fra tradisjonelle, jordbaserte (On premise) driftsmiljøer til skytjenester. I flere år har småbedrifter valgt enkle ordre- faktura- og regnskapssystemer i nettskyen. Nå kommer også de større bedriftene, og de mer avanserte systemene etter.

LES MER

bizClick logistics + Visma.net = effektiv logistikk i skyen!

IntegrasjonsPartner BITS har jobbet med Visma-integrasjon, EDI og automatisering siden 1997. Vi har lenge vært sertifisert 3.partsleverandør på Visma Business og Visma Global. Nå er vi også sertifisert på Visma.net. Vi har mer enn 20 års erfaring og funksjonalitet knyttet til «on-premise» ERP-integrasjon og flere års erfaring med hybrid, webtjenester og mobilteknologi. All denne kunnskapen har vi med oss når vi nå løfter eSENTRAL fra On premise til CLOUD.

LES MER

Vi digitaliserer logistikkprosessene dine!

Logistikkløsningen bizClick logistics kobles til ERP-systemet for å effektivisere plukk, pakk, lagertelling og varemottak. Løsningen integreres med blant annet Visma Business, Visma Global, Axapta, Navision, SAP Business One.

LES MER