Velkommen Bjørn Dragland

Systemutvikler Bjørn Dragland, opprinnelig maskiningeniør med solid erfaring fra industrien, tar med seg sin interesse for programmering til IntegrasjonsPartner. Som det nyeste tilskuddet på laget skal Bjørn fokusere på å videreutvikle eSENTRAL, vår kraftfulle integrasjonsmotor.

Bjørn Dragland får innføring i eSENTRAL / bizConnect

Jeg valgte IntegrasjonsPartner på grunn av det gode inntrykket jeg fikk av deres solide omdømme og imponerende kundeportefølje. Her ser jeg muligheten til å fortsette min faglige utvikling, noe som betyr mye for meg, sier Bjørn.

Med nylig erfaring fra prosjekter der produktdata fra tegneprogrammer integreres med ERP-systemer og produksjonsprosesser, har Bjørn en dyptgående forståelse av integrasjoner mot forretningssystemer. Han ser frem til å bidra til videreutviklingen av eSENTRAL for å forbedre effektiviteten av integrasjonene.

På fritiden engasjerer Bjørn seg sterkt i klatring, både som aktiv deltaker i den lokale klatreklubben og som en bidragsyter til utviklingen av nye klatre- og buldrefelt. «Buldring er klatring uten tau,» forklarer Bjørn. I tillegg til klatringen verdsetter han tiden ute i skogen og naturen, brettspillkvelder med venner, samt ulike hobbyprosjekter.

Vi er svært fornøyde med at Bjørn valgte å bli en del av vårt team. Vi opplever ham som behersket, pålitelig og kreativ, med en skarp sans for detaljer. Bjørn passer også godt inn sosialt hos oss. Velkommen på laget!