Slik lykkes du med e-handel i fremtiden

For å sikre suksess med e-handel i fremtiden, er det viktig å velge en fleksibel og stabil løsning du kan vokse med. bizCommerce, og integrasjonsmotoren eSENTRAL fra IntegrasjonsPartner er en sterk og trygg kombinasjon. Her er noen nøkkelområder å fokusere på:

 

Integrasjon og automatisering

bizCommerce, i samspill med integrasjonsmotoren eSENTRAL, sikrer stabile og robuste integrasjoner mot ERP-systemer og andre forretningskritiske systemer. Dette sikrer at data flyter mellom systemene, noe som fører til færre manuelle oppgaver og minimering av feil. Automatiserte prosesser er essensielt for å holde kostnadene nede og effektiviteten oppe.

Kundetilpasning

En vellykket e-handelsløsning må kunne tilpasses spesifikke behov. bizCommerce tilbyr en kombinasjon av standard moduler og fleksibiliteten til å kunne skreddersy funksjoner for å møte akkurat dine behov.

Den gode kundereisen

I dag er det en selvfølge å levere responsive nettløsninger. bizCommerce har et enkelt og intuitivt grensesnitt som gjør kundens handleopplevelse rask og effektiv.

Med mulighet for enkel tilgang til relevante data som for eks. ordrehistorikk og fakturaer, øker kundetilfredsheten og lojaliteten.

bizCommerce, og integrasjonsmotoren eSENTRAL fra IntegrasjonsPartner er en sterk og trygg kombinasjon.

bizCommerce tilbyr løsninger i alle størrelser, fra enkle nettbutikker med standard funksjonalitet, til komplekse og skreddersydde løsninger innenfor mange ulike bransjer. Kombinasjonen mellom et leveranseapparat med unik evne til å sette seg inn i kundens behov, og en svært fleksibel og tilpasningsdyktig plattform, gjør at bizCommerce er et godt valg for din virksomhets vekst på nett.

For mer informasjon om hvordan bizCommerce og eSENTRAL kan hjelpe din bedrift, kontakt oss.