Sommerhilsen fra IntegrasjonsPartner

Kjære kunder og samarbeidspartnere, vi håper dere har hatt et flott første halvår og ser frem til en herlig sommer. Her er en liten oppsummering av hva som har skjedd hos oss i første halvår 2024.

Exsitec

I januar ble IntegrasjonsPartner en del av Exsitec-familien. Oppkjøpet har gitt oss nye muligheter og ressurser, og vi har allerede merket positive synergier i form av kompetanseutveksling og samarbeid. Vi gleder oss til å se hva fremtiden bringer.

Nye medarbeidere

Vi har også fått flere nye, dyktige medarbeidere med på laget, som har brakt med seg nye ideer og kunnskap og har raskt blitt en del av gjengen vår. Vi er glade for å ha dem med oss og ser frem til å se hva vi kan få til sammen.

Nye kunder

Vi er også stolte av å kunne ønske flere nye kunder velkommen til IntegrasjonsPartner. Det er fantastisk å se hvordan våre produkter skaper verdi og bidrar til suksess for nye virksomheter. Vi ser frem til å bygge sterke relasjoner og hjelpe kundene med å nå sine mål.

Båt på klrystallkalt hav i fredriksadskjæærgården

Sommerbyen Fredrikstad

Nå som sommeren er her, er det få steder som slår Fredrikstad. Byens historiske sjarm, vakre skjærgård og livlige kulturliv gir oss en perfekt ramme for å koble av og nyte sommeren. Vi oppfordrer alle til å ta seg tid til å nyte det beste Fredrikstad har å tilby, enten det er en spasertur langs vannet, en tur til Gamlebyen eller en dag på en koselig kafé.

Vi vil gjerne ønske alle våre kunder og samarbeidspartnere en riktig god sommer. Tusen takk for tilliten dere viser oss og riktig god sommer!

Hilsen alle oss i IntegrasjonsPartner