Løsninger

Øk effektiviteten med smarte integrasjoner og automatisering


Vi har jobbet med EDI og integrasjoner mot økonomi-, logistikk- og ulike fagsystemer siden slutten av 90-tallet og våre medarbeidere har lang erfaring med automatisering og digitalisering av prosesser. Vår integrasjonsmotor, eSENTRAL, har vært under konstant utvikling siden starten og denne utviklingen vil fortsette i årene som kommer. Løsningen er nøye tilpasset enten dere har applikasjonene lokalt installert eller om de er i skyen. Eller en kombinasjon av applikasjoner i skyen og lokale datasenter. Avansert overvåking og avviksvarsling sørger for stabil og sikkert drift. Gjennom smarte integrasjoner får vi systemer til å kommunisere på en måte som forenkler og effektiviserer hverdagen for våre kunder.

Les mer

Avanserte løsninger for lager og logistikk


bizClick logistics er løsningen for effektivisering av små og store lager. Gjennom tett integrasjon med forretningssystemet, mange års lager- og logistikkerfaring, en sterk regelmotor og brukervennlig programvare for lagermedarbeiderne, hjelper vi deg å digitalisere hele lager- og logistikkprosessen. Alle papir forsvinner. Optimalisering av varemottak,  plukk og pakk, telling og utsendelse av varer vil sørge for blant annet bedre kvalitet, høyere plassutnyttelse og full kontroll på lageret. Overordnet betyr dette høyere produktivitet og reduserte kostnader.

Les mer

Netthandel og webportaler


eSHOP er en netthandelsløsning, integrert med ditt ERP-system. Vi kombinerer standardmoduler med skreddersøm slik at du kan møte markedet med akkurat det som skal til for å vinne kundene.

I tillegg til å levere nettbutikk for B2B og B2C, skreddersyr vi webportaler for ulike formål.

Fortell oss hvor de manuelle oppgavene spiser opp tiden og marginene. Det er sannsynlig at vi kan hjelpe deg!

Les mer

Effektiviser salget med ordrefangst på mobil


Vår mobile selgerløsning, bizClick mobile sales, benyttes av bedrifter som har selgere ute i felt, selgere på messer og som en B2B-løsning hvor faste kunder registrerer bestillinger.

Med en app på nettbrett eller mobil kan man ha full oversikt over kunder, produkter, lagerbeholdning, priser, ordrehistorikk og utvalgte nøkkeltall. Ordreregistrering gjøres raskt og enkelt med touch eller strekkodeleser og ordrene overføres direkte til bedriftens ERP-system.

Løsningen er tilgjengelig for både Android og iOS.

Les mer

Kontakt meg, så hjelper jeg deg med å finne riktig løsning til ditt prosjekt


Henning André Hansen

Key Account Manager
Telefon: 90 57 81 53
E-post: Send epost