Løsninger

Automatisering med smart integrasjon


Vi har jobbet med integrasjoner mot økonomi-, logistikk- og ulike fagsystemer siden slutten av 90-tallet. Integrasjon med tradisjonelle, såkalte «on premise-systemer» installert hos kunde eller i datasentre har vært dominerende og er fortsatt en stor del av vår hverdag. Visma Business, Visma Global, SAP, Microsoft Dynamics, Multicase, Mamut, Axia, Apport, Handyman, Lindbak Retail og en lang rekke andre systemer står på denne listen.

Les mer

Mobile løsninger for lager og logistikk


Mange av våre kunder har satt bort sin lagerdrift til tredjepart. Da er integrasjon mellom bedriftens ERP-system og lagerhotellets system en viktig byggekloss å få på plass. Med vår integrasjonsprogramvare og kunnskap opparbeidet gjennom utallige leveranser kan vi bistå dersom du skulle velge tredjepartslogistikk (3PL).

Les mer

Netthandel og webportaler


eSHOP er en netthandelsløsning, integrert med ditt ERP-system. Vi kombinerer standardmoduler med skreddersøm slik at du kan møte markedet med akkurat det som skal til for å vinne kundene.

I tillegg til å levere nettbutikk for B2B og B2C, skreddersyr vi webportaler for ulike formål.

Fortell oss hvor de manuelle oppgavene spiser opp tiden og marginene. Det er sannsynlig at vi kan hjelpe deg!

Les mer

Effektiv ordrefangst på mobil


Vår mobile selgerløsning, bizClick mobile sales, benyttes av bedrifter som har selgere ute i felt, selgere på messer og som en B2B-løsnning hvor faste kunder registrerer bestillinger.

Med en app på nettbrett eller mobil kan man ha full oversikt over kunder, produkter, lagerbeholdning, priser, ordrehistorikk og utvalgte nøkkeltall. Ordreregistrering gjøres raskt og enkelt med touch eller strekkodeleser og ordrene overføres direkte til bedriftens ERP-system.

Løsningen er tilgjengelig for både Android og iOS.

Les mer

Kontakt meg, så hjelper jeg deg med å finne riktig løsning til ditt prosjekt


Henning André Hansen

Key Account Manager
Telefon: 90 57 81 53
E-post: Send epost