bizClick logistics

The line it is drawn,
The curse it is cast
The slow one now
Will later be fast.
Times they are a changin"

Times are Changing

For ca. tre år siden startet vi utviklingen av bizClick logistics fordi vi så at mange mellomstore bedrifter med egen lagerdrift falt mellom to stoler. De var for små for de store warehouse management systemene, men for store for å jobbe «papirbasert». Og de enkle håndterminalløsningene som fantes på markedet hadde for begrenset funksjonalitet. Med vår erfaring innen logistikk og ERP- og WMS-integrasjon som grunnlag, bestemte vi oss for å utvikle et «WMS-light». Dette for å tette gapet mellom de to nevnte stolene. Men vi skulle være en «slave av ERP», noe som for oss blant annet betydde at ERP styrer lokasjoner og vareplassering.

Tre år etter kan vi oppsummere med at bizClick logistics har blitt godt mottatt i markedet og vi har mange synlige bevis på at løsningen har effektivisert vareflyten og redusert kostnader hos våre kunder og gitt de ansatte en mye bedre arbeids hverdag. Men kundene ville ha mer og utfordret oss…

Ja, ting er i endring! Det passet godt med Bob Dylan i bilen på vei hjem denne ettermiddagen…

I februar 2019 hadde vi noen timer med en kunde og viste frem «avansert lagerstyring» i bizClick logistics WMS. I den oppgraderte løsningen som skal implementeres og testes i pilot de kommende ukene, har vi gjort nettopp det vi sa at vi ikke skulle gjøre: Overta ansvaret for vareplassering og støtte multilokasjon med flytende lager.

Yes, times are changing’…. Men noe står fast: Kobler du på bizClick logistics WMS så er det fortsatt ERP-systemet som er sjefen. Det er her du styrer innkjøp, lagerverdier og salg: Vi kobler oss på, «låner noen data», holder styr på hvor varene dine fysisk er plassert og hvor de bør eller kan plasseres på lageret. Vi gir operatørene et godt verktøy for en mest mulig effektiv vareflyt – både inngående og utgående. Og når varer skal flyttes, telles, kontrolleres og lagerverdier korrigeres kan dette effektivt utføres fra operatørenes nettbrett.

Effektivt, brukervennlig og økonomisk!

Med avansert lagersystem i bizClick logistics tar vi steget opp en divisjon! Du får støtte for multilokasjon med faste eller flytende lokasjoner, et mye mer effektivt varemottak, fleksible vareplasseringsrutiner, plukk og pakk som i veldig stor grad kan tilpasses ditt behov, og kontroll- og tellerutiner som sparer tid og gir bedre datakvalitet.

Vil du vite mer så ring oss på 69 70 15 50 eller send oss en mail på salg@integrasjonspartner.no.

Les mer om avansert lagerstyring med bizClick logistics WMS her