Fornøyde kunder med integrasjon Visma.net ERP og eSENTRAL CLOUD!

Sakte, men sikkert flytter bedriftene forretningskritiske løsninger fra tradisjonelle, jordbaserte (On premise) driftsmiljøer til skytjenester. I flere år har småbedrifter valgt enkle ordre- faktura- og regnskapssystemer i nettskyen. Nå kommer også de større bedriftene, og de mer avanserte systemene etter.

I løpet av det siste året har flere av våre kunder valgt integrasjon Visma.net ERP med både regnskap og logistikk i skyen. Gjennom ulike effektiviserings- og optimaliseringsprosjekter har vi fulgt våre kunder til nettskyen med våre programvareløsninger.

Det er som regel flere ulike årsaker til at kundene velger skybaserte tjenester og integrasjon Visma.net ERP. Fleksibilitet, mobilitet, skalerbarhet, frigjøring fra driftsansvar og nye muligheter for integrasjon og automatisering er noen av dem. Vi i IntegrasjonsPartner har spesialisert oss på å hjelpe kundene med nettopp dette. Gjennom avanserte integrasjoner og solide programvareløsninger kan vi bidra til å effektivisere hverdagen i din bedrift. Vi har i flere år arbeidet for å utvikle effektive og robuste programvareløsninger, og har bygget opp solid spesialkompetanse på integrasjon for Visma.net. Med våre add-ons til Visma.net Financials og Visma.net Logistics bidrar vi til effektive totalløsninger.

Her er en liten oppdatering på hva vi kan hjelpe deg med hvis du velger Visma.net som økonomi- og logistikksystem:

Automatisering med smarte integrasjoner

Har du behov for å utveksle data og elektroniske dokumenter (EDI) som for eksempel faktura, ordre, ordrebekreftelse og pakksedler med dine kunder, leverandører eller andre interne eller eksterne datasystemer? Typisk for EDI er at prosessene er veldig bransjeorienterte, og at datasystemene til kunde og leverandør «snakker ulike språk». Det er nettopp dette vi i IntegrasjonsPartner er eksperter på: Integrasjon og datakonvertering. Vår nye eSENTRAL CLOUD er utviklet spesielt for å levere trygge og avanserte integrasjoner for Visma.net og andre skybaserte systemer.

Netthandel og webportaler

Vår netthandelsløsning, eSHOP, leveres som en skytjeneste – integrert med Visma.net!

Med ERP-integrasjon som kjernekompetanse, står nettopp automatisert dataflyt mellom ERP-systemet og web sentralt i våre løsninger.

En nettbutikk må selvsagt ha riktig funksjonalitet i grenseflaten mot kundene, men den må også være effektiv å administrere og henge godt sammen med ordre- og logistikksystemene. Vi har utviklet byggeklosser som vi setter sammen etter behov, og kombinerer standardmoduler med skreddersøm. På den måten leverer vi løsninger som både effektiviserer interne prosesser, gir kundene en positiv brukeropplevelse og konverterer besøk til salg!

eSHOP har både B2B- og B2C-funksjonalitet. I tillegg bygger vi skreddersydde portalløsninger på web for våre kunder – alt integrert med Visma.net.

Mobile bedriftsløsninger for logistikk og lager

Med våre mobile forretningsapplikasjoner flyttes deler av arbeidsoperasjonen i bedriften fra forretningssystemet og ut på nettbrett eller smarttelefon. bizClick logistics er vårt Warehouse Management System (WMS) og består av en avansert regelmotor og et planleggingsverktøy for lagersjefen, kombinert med en app for lageroperatørene. bizClick logistics kobles til Visma.net ERP for å effektivisere plukk, pakk, lagertelling og varemottak. Både administrasjonsverktøy og integrasjon mot Visma leveres som en tjeneste i nettskyen, mens operatørene på lageret gjør jobben på nettbrett.

Effektiv ordrefangst på mobil

Har du behov for en løsning som effektiviserer salgsarbeidet? Med bizClick mobile sales koblet til Visma.net ERP kan selgere på reise enkelt og raskt registrere ordre på nettbrett eller mobil.

Løsningen er helintegrert med din Visma.net, og sørger for at selgeren alltid har oppdatert informasjon om kunder, produkter, lagerstatus og kundespesifikke priser på sin mobile enhet. Med Offline-modus behøver ikke selgeren være på nett til enhver tid. Man kan registrere sine salg uten nettilgang og synkronisere ordrene når man har nett.

bizClick mobile sales reduserer kostnadene ved ordreregistrering. Ordren overføres raskt og effektivt og kan ekspederes umiddelbart!