Elektronisk faktura

Våre løsninger for elektronisk faktura

 

Bruker du for mye tid på fakturahåndtering? Vi løser alle typer problemstillinger rundt elektronisk faktura, både til private bedrifter og offentlige virksomheter. Her er noe av det vi kan løse for deg

Elektronisk faktura mellom bedrifter har eksistert i flere tiår, og er vel mest kjent som EDI-faktura. EDI-faktura har tradisjonelt vært bransjeorientert og basert på EDIFACT.

I de senere årene har det norske XML-formatet e2b bredt om seg og bankene og meldingsformidlerne i Norge tilbyr en mer bransjeuavhengige fakturaformidling. Våre integrasjonsløsninger støtter alle variantene!

EHF-faktura er det nærmeste man kommer et standardisert fakturaformat i Norge. EHF-faktura benyttes av mange tusen norske virksomheter og utveksles via såkalte «aksesspunkt».

EHF-formatet benyttes av svært mange bedrifter, kommunale og statlige virksomheter og er også tatt i bruk i forbindelse med bankenes eFaktura til privat, eFaktura B2C.

Mange fakturasystemer støtter EHF «rett ut av boksen», men det er ikke alltid godt nok. Vi har kunnskapen og leverer avanserte integrasjonsløsninger for EHF og gode verktøy for avvikskontroll, kvitteringshåndtering, omsending og lignende. I tillegg støtter våre programvareløsninger for eFaktura B2C også EHF-formatet.

Om din bedrift har repeterende fakturering til private mottakere er bankenes løsninger for eFaktura og AvtaleGiro verd å vurdere. Noen fakturasystemer har egne løsninger for dette og andre ikke. Vi har integrasjonsløsninger for å knytte flere ulike fakturasystemer til bankenes eFaktura- og AvtaleGiro tjeneste.

eSENTRAL eFaktura B2C automatiserer både selve fakturaformidlingen men også hele av- og påmeldingsløpet mellom fakturautsteder og bank

 

​Vil du vite mer om EHF så kontakt oss.
Du kan også lese mer om formatet og aksesspunktløsningen på www.difi.no