God påske!

Vårsola titter frem bak skyene! En nesten perfekt dag for å skrive en liten påskehilsen fra oss her i IntegrasjonsPartner. Helt perfekt blir det imidlertid ikke denne påsken. Etter over et år med unntakstilstand på hele kloden så sitter vi fortsatt på de tusen hjemmekontor og påsken blir kanskje mer isolert og ensom enn noen gang i historien.

Vi kan selvsagt være lei, bli oppgitt, redde og frustrert av dette viruset. For dem som virkelig er rammet så er det jammen forståelig. For oss som bare blir litt isolert fra venner og kollegaer eller ikke får reist til Italia derimot …. Au da! Ja, jeg må bare innrømme at jeg savner det noe forferdelig. Fly dit man vil fly, kjenne varmen, stemningen, nyte maten, møte menneskene, bade i det varme vannet…

Det må bare vente! I mellomtiden må vi gjøre det vi kan: Stå oppreist, jobbe, hvile og gå lange, fine turer ganske alene i verdens fineste land. Det tar tid, men det blir bra!

Vi i IntegrasjonsPartner har vært veldig heldige og har hatt fulle ordrebøker gjennom hele pandemien. Når vi nå ønsker kunder og samarbeidspartnere en riktig god påske, så ønsker vi samtidig å si mange takk for tilliten! Her representert ved to kunder som på hver sin måte bidrar med mat på påskebordet.

 

 

God påske!

 

Morten Pettersen
Daglig leder