fbpx

EDI og pakkseddel nivå 3 med bizClick logistics

Flemming Egg

Som syvåring syklet Flemming rundt i nabolaget og solgte egg. Over 30 år har gått siden den gang. I dag har Flemming Egg mange tusen høner som verper egg med ekstra gul, fin plomme.

«IntegrasjonsPartner har løst oppgaven på en profesjonell måte. Dette er noe de kan!»

 

Flemming Larsen, Flemming Egg AS

 

I 2016 byttet Flemming Egg ut ordreblokka med bizClick mobile sales. Da ble ordreprosessen digitalisert – direkte fra mobil enhet og direkte inn i ordresystemet.

Når Rema 1000 nylig fattet interesse for de ekstra gule eggeplommene fra Flemmings høner så sto neste digitaliseringsoppgave for tur: EDI-løsning med korrekt merking for dagligvarehandelens krav til avansert pakkseddel. Etter noen års god erfaring med bizClick mobile sales var det naturlig å utvide «familien» med bizClick logistics.

Nå håndterer IntegrasjonsPartner hele EDI-prosessen med ordre fra Rema 1000, ordrebekreftelse, pakkseddel og faktura. Plukk og pakk gjøres i bizClick logistics hvor datafangst med batch, holdbarhet og SSCC sørger for korrekt merking og at fullverdig pakkseddel nivå 3 sendes på EDI til Rema 1000. Alt integrert med ERP-systemet Visma Business.

 

Løsningen

  • Digitalisert ordreprosess med bizClick mobile sales
  • EDI-løsning med korrekt merking for krav til avansert pakkseddel
  • Integrert ERP-system med Visma Business

«Vi har vært godt fornøyd med bizClick mobile sales og det var naturlig for oss å velge IntegrasjonsPartner og bizClick også på logistikk og EDI. Vi har hele tiden hatt en god dialog. Vi har fått god hjelp til å forstå og komme i gang», sier Flemming Larsen.

 

Om Flemming Egg

Flemming har levert egg til fornøyde kunder i over 30 år, helt siden han som syvåring syklet rundt til sine første kunder. På sekstenårsdagen ble sykkelen erstattet med traktor, og Flemming kunne utvide sin kundekrets. I dag har Flemming Egg flere tusen høner som alltid leverer ferske kvalitetsegg til din nærbutikk

Gårdsegg med ekstra gul plomme
Flemming Egg kommer fra gårder på Nøtterøy, Tjøme, i Horten og i Larvik hvor hønene spiser et høykvalitets kraftfôr som gir eggene ekstra gule plommer. Eggene blir gjennomlyst og kvalitetssjekket på eggpakkeriet på Nøtterøy før de leveres ut i butikk. Kort vei fra produksjon til butikk gjør at du alltid finner ferske egg i butikkhyllene..

 

 

Gå til hjemmeside

Kontakt meg, så hjelper jeg deg med å finne riktig løsning til ditt prosjekt


Portrettbilde av Henning André Hansen.

Henning

Key Account Manager