Velkommen til nye ansatte

Vi avslutter også året med å ønske velkommen til våre nye kolleger; Johannes Haugen Kvisgaard, Pål Høyum, Somayeh Hosseini og Thomas Bjerke Børvind.

Vi har stilt dem noen spørsmål for å bli bedre kjent. God lesning og velkommen til oss!

 

Bildet viser fra venstre Somayeh, Johannes, Thomas og Pål.

Johannes:

Johannes er ansatt som programvareutvikler i web-avdelingen og skal hovedsakelig jobbe med utvikling og lanseringen av eSHOP 2.0. Han har nylig avsluttet studiene i kybernetikk og robotikk ved NTNU. Johannes er Fredrikstad-gutt og bor på Kråkerøy sammen med samboer.

Hvorfor IntegrasjonsPartner:

«Jeg ville begynne hos IntegrasjonsPartner for å videreutvikle meg som utvikler, bli involvert i prosjekter mot mange forskjellige bransjer og jobbe med hyggelige kollegaer.»

 

Pål:

Pål trer inn i rollen som prosjektleder og rådgiver i web-avdelingen. Pål har bakgrunn fra konsulentbransjen med lang og bred erfaring. Han har jobbet mest som teknisk prosjektleder og rådgiver, ofte i oppdrag over flere år hos større kunder som Orkla og Norsk Hydro.

Pål er fra Kråkerøy, har samboer og to barn på 13 år og 16 år. Mye av fritiden går med til kjøring av unger til kamp, trening og konkurranse. Når han kan velge fritidsaktiviteter blir det ofte jakt, golf, matlagning, musikk, bøker eller filmer. Pål liker å ta bilder, og har vært freelance for Litteraturhuset i flere år.

 

Hvorfor IntegrasjonsPartner:

«IntegrasjonsPartner har spennende produkter. Siden jeg alltid har tenkt at en god integrasjon ofte er den viktigste suksessfaktoren for en vellykket leveranse over tid, føltes det riktig med IntegrasjonsPartner. I tillegg har jeg savnet å kunne se resultater av leveranser hvor jeg har vært involvert, for jobber man i et konsulentselskap avslutter man ofte oppdraget når leveransen skal starte å leve.»

 

Somayeh:

Somayeh skal jobbe som systemutvikler. Hun har alltid hatt interesse for data, selv om hun har hatt forskjellige jobber som faglærer, prosjektleder og saksbehandler. Hennes siste arbeidsplass, før hun flyttet til Fredrikstad og startet i IntegrasjonsPartner, var Brønnøysundregistrene.

Opprinnelig er Somayeh fra Afghanistan, har utdannelse som dataingeniør og har i tillegg en del andre videreutdanninger. Hun er glad i å lese bøker, spesielt dikt, også liker hun å lese barnebøker for barna, noe de er veldig glad i.

 

Hvorfor IntegrasjonsPartner:

«Programmering er drømmefeltet mitt, noe som er oppfylt med denne jobben jeg nå har som systemutvikler i IntegrasjonsPartner.»

 

Thomas:

Thomas skal jobbe med leveranse og utvikling. Han har en bachelor i programmering fra UiO, og etter endt studier jobbet han som montør og systemtester av kommunikasjonssystemer på rutebusser i Trøndelag på vegne av AtB. Han jobbet også noe deltid som assistent på nyfødtintensiv på Sykehuset Østfold Kalnes.

Thomas bor på Manstad, men er nå på utkikk etter et eget sted å bo. Fritiden går mest til styrketrening og dataspill, andre interesser er fotografering og natur.

Hvorfor IntegrasjonsPartner:

«I jobbannonsen fikk jeg vite at jeg kunne forvente meg en variert hverdag med mange spennenende oppgaver. Jeg var på jakt etter en jobb hvor jeg kunne ta i bruk og utvikle mine IT-kunnskaper og interesser. Gjennom intervjuprosessen fikk jeg også et inntrykk av at jeg kunne forvente meg et godt arbeidsmiljø med hyggelige og kunnskapsrike folk. Jeg er også opptatt av effektivisering og problemløsning, og å gjøre en jobb som er nyttig og har en verdi for andre mennesker.»