God jul og godt nytt år!

Nok en gang tikker klokka mot jul! For oss i IntegrasjonsPartner er det som vanlig travle dager helt inn mot julekvelden. "Same procedure as every year". Vi retter en stor takk til våre kunder og samarbeidspartnere for det!

Det som også har blitt en tradisjon er et besøk på Café Britannia i hjembyen, Fredrikstad. Her har Kirkens Bymisjon alltid åpne dører for dem som trenger en matbit, hjertevarme og en god prat. Vi fikk levert årets julegave til Hilde og hennes gode hjelpere. Vi fikk en god klem og masse smil i retur. Det er mange som trenger litt ekstra hjelp til jul dette året.

   

Alt er imidlertid ikke bare gamle tradisjoner. Den siste uka før jul har vært helt spesiell for oss dette året. Den 20.desember ble det offentliggjort at IntegrasjonsPartner får ny eier! I januar overtar Exsitec alle aksjene i selskapet, og vi får en stor, ny familie med mer enn 600 ansatte i Sverige, Norge og Danmark.

Vi understreker at selv om aksjer bytter hender, så vil våre kunder og samarbeidspartnere fortsatt finne oss der vi har vært: Som IntegrasjonsPartner, med de samme løsningene, de samme fine menneskene og på samme sted.

For 25 år siden tok Terje og Bjørn steget ut i det ukjente og startet BITS AS. Etter noen år fikk de med seg to lokale investorer, Fredrikstad Energi og Lars Sigvart Gran Andersen, på eiersiden. I mer enn 20 år har de fire hovedaksjonærene stått bak selskapet som i dag er IntegrasjonsPartner, med nesten 40 ansatte, 50 millioner i omsetning og mer enn 300 kunder.

«Vi er stolte av å ha vært med på å ta IntegrasjonsPartner dit selskapet er i dag. Nå var tiden inne for å finne en ny eier som har kunnskap, grunnlag og evne til å bygge videre. Vi er trygge på at Exsitec er en god eier for fremtidens IntegrasjonsPartner» sier Styreleder Tina M Skagen på vegne av eierne.

Når vi sees på det nye året kan vi ønske to nye konsulenter og vår nye markedssjef velkommen ombord.

Vi kan også røpe at det ganske snart kommer nyheter om vår nyutviklede netthandels- og portalplattform! Følg oss videre i det nye året….

 

Vi ønsker alle våre kunder, samarbeidspartnere og medarbeidere en riktig god jul!