Vi vokser oss sterkere

Det er gledelig at vi er en attraktiv arbeidsplass, sier CEO Morten Pettersen. Hils på to av våre nye ansatte, Marthe Nordås og Rudi Abrahamsen

Velkommen Marthe Nordås og Rudi Abrahamsen

Marthe flyttet fra Oslo til Fredrikstad da muligheten i IntegrasjonsPartner dukket opp. Hun er IT-utdannet og har lang erfaring innen kundeservice, applikasjonssupport og ordrestyringssystemer. Med denne bakgrunnen passer det bra å fortsette karrieren som integrasjonskonsulent hos oss, vi gleder oss til ny input.

Privat ligger håndball hennes hjerte nært og hun jobber blant annet som teamguide for bortelaget under landslagssamlinger. Hun er glad i håndarbeid som strikking og keramikk i tillegg til å være med familie og venner.

  • Jeg valgte IntegrasjonsPartner for bedriftsprofilen som passet godt til min arbeidserfaring. I tillegg var det gode inntrykket jeg fikk av bedriften i de innledende samtalene avgjørende. Jeg gleder meg til fortsettelsen.

Rudi er maskiningeniør og er ansatt som konsulent i IntegrationsPartner. Han har bakgrunn fra teknisk inspeksjon og produksjon og tar en fagskolegrad i programmering ved siden av jobben. Å holde fokus, selv med mange baller i lufta, er en egenskap som passer bra hos oss.

Rudi lever et rolig liv med kone og to hunder i Fredrikstad og på fritiden dreier det seg mest om trening, dyrestell og gaming.

  • Jeg valgte IntegrasjonsPartner for nærheten til hjemmet i tillegg til muligheten for god faglig utvikling. Det er inspirerende å være på kontoret med så mange flinke folk. Jeg håper å kunne bidra med ny og verdifull kompetanse.