Det er gøy å jobbe med integrasjoner!

Å jobbe med noe som virkelig interesserer meg er fantastisk! Det sier Daniel Engelstad om jobben i IntegrasjonsPartner. 15. november hadde han sin første dag som integrasjonskonsulent. Han stortrives.

Som integrasjonskonsulent er jeg et midtpunkt mellom kunde, systemleverandør og interne ressurser hos oss, og følger prosjektet fra start til levering. Det er interessant og utviklende å ta del i alle ledd.

Jeg har en variert bakgrunn, inkludert erfaring fra dørsalg og kundeservice, i tillegg til en  høyere fagskolegrad i backendutvikling fra Gokstad Akademiet. Her jobbet jeg også som studentassistent. Nå er jeg integrasjonskonsulent med fokus på leveranser.

Som integrasjonskonsulent er jeg et midtpunkt mellom kunde, systemleverandør og interne ressurser hos oss, og følger prosjektet fra start til levering. Det er interessant og utviklende å ta del i alle ledd.

Daniel Engelstad på plass på kontoret

Godt installert på eget kontor

Jeg valgte IntegrasjonsPartner som arbeidsgiver på grunn av fagområdet som interesserer meg. I tillegg fikk jeg et godt inntrykk av arbeidsplassen under ansettelsesprosessen. Jeg har blitt veldig godt tatt imot, hvor hyggelige kollegaer bidrar til et godt arbeidsmiljø. Her er det en kultur der ansatte deler kunnskap og er villige til å hjelpe hverandre. Det er virkelig gøy å jobbe med integrasjoner!

Daniel bor i Fredrikstad, og på fritiden liker han å lese bøker, gå turer med kjæresten og fordype seg i CodeWars, i tillegg til å utvikle diverse hobbyprosjekter.

Velkommen til oss, vi er glade for å ha deg på plass!