God sommer

Endelig sommer! Sola skinner fra skyfri himmel og det er meldt over 20 grader. Det er Sankthansaften og en perfekt ramme for å ønske alle der ute en riktig god sommer!

Hos oss i IntegrasjonsPartner er det stille på kontoret på morgenkvisten. I etasjen over oss hører vi at det er gryende aktivitet. I går valgte de å flytsparkle gulvet der oppe. Før vi visste ordet av det sildret flytende grå masse nedover veggene våre og det ble hektisk evakueringsaktivitet. Mon tro hva de finner på i dag. Akkurat nå bor vi nemlig på en byggeplass og er forberedt på det uforutsette. De fleste av oss har valgt å gjøre som under pandemien: Å benytte seg av sitt effektive, men litt ensomme hjemmekontor et par måneder til.

Men den som venter på noe godt venter ikke forgjeves. Ut på høsten gleder vi oss til å kunne flytte inn i større og splitter nye lokaler her på Hassingen i Plankebyen. Gjennom et par år med pandemi og hjemmekontor har vi gradvis blitt flere folk. I disse dager er vi i full prosess med å rekruttere enda flere konsulenter, utviklere og selgere til teamet vårt. Selv om den hybride arbeidshverdagen har kommet for å bli så trenger vi likevel mer plass og ikke minst, et hyggelig sted å møtes for å jobbe sammen.

Takk for et spennende første halvår! Nå tar vi en liten spurt inn i sommeren og så er det bare å finne hvilepulsen noen uker. Norge går uansett i dvale nå snart, så da er det bare å benytte anledningen til å lade kropp og sjel med hvile, varme, familie og venner!

God sommer!

 

Morten Pettersen
Daglig leder

 

PS: Kjenner du noen flinke folk som kunne passe inn i gjengen vår? Tips dem om at vi søker etter folk da vel!
https://integrasjonspartner.no/om-oss/ledige-stillinger-hos-integrasjonspartner-fredrikstad/