Påskekos med bismak

Her i vårt land er påske kanskje først av alt, vårhalvårets lengste ferie. En etterlengtet skitur med Kvikk Lunsj i sekken, eller en kald øl med gode venner i en av byens bakgårder. Det har vi jammen fortjent etter en mørk høst og en lang, kald vinter tenker vi. Ja, det kan være både fortjent og bra med noen late dager sammen med familie og venner. I disse dager kjennes det bare litt for godt til å være sant.

I over to år har vi gått rundt og synes litt synd på oss selv på grunn av en pandemi. Når verden akkurat så ut til å være på vei tilbake til normalen, så bombes et land og et folk sønder og sammen av en gal statsleder og millioner drives på flukt. Noen ytterst få av dem kommer hit til vårt land. Det er likevel mange tusen – og de er definitivt ikke på påskeferie.

Påske betyr «å gå forbi» eller «hoppe over». Et lite søk på Google gir deg nok den historien. Mitt påskeønske akkurat nå er at vi bare kunne hoppe over en liten del av historien. Rett og slett spole litt tilbake. Deretter spole et godt stykke frem, og hoppe over hele dette elendige kapittelet i verdenshistorien. Gi uskyldige folk hjemmene sine tilbake, familiene sine tilbake, vennene sine tilbake og landet sitt tilbake.

Jeg beklager! Når sånne ting skjer, så synes jeg det er vanskelig å holde fokus. Jeg skulle jo egentlig bare si tusen takk for et flott første kvartal til supre kollegaer, gode samarbeidspartnere og alle kundene som har vist oss tillit.

Jeg skulle forresten også si at det går bra med oss. Rett etter påske starter arbeidet med å rekruttere flere folk. Følg oss på digitale flater i tiden som kommer. Kanskje det dukker opp en stilling der som passer midt i blinken for deg eller en du kjenner!

Da gjenstår det bare å si det jeg faktisk skulle si: RIKTIG GOD PÅSKE!
– I påskeegget i år ønsker vi oss ikke noe annet enn fred for Ukraina!

 

Morten Pettersen
Daglig leder