God sommer!

Det har blitt juli og mange har allerede senket pulsen og gått i feriemodus. Om en uke eller to er nok Norge i sommerdvale og den varer som regel til det nærmer seg skolestart.

Vi har vært gjennom en annerledes vår og det blir nok også en annerledes sommer for veldig mange. Noen er nok usikre på hva høsten bringer, om det er nok å gjøre på jobben når ferien er over, om vi klarer å holde avstand slik at smittetallene ikke eksploderer i sommer, hva som skjer med verdensøkonomien det kommende året. Ja, jammen er det sikkert at veldig mye er usikkert akkurat nå.

Det er helt naturlig å bekymre seg når en hel verden rammes av en pandemi. Midt oppe i dette er vi veldig heldige som bor her vi bor, i et godt styrt land med god økonomi og lave smittetall.

I IntegrasjonsPartner har vi hatt noen veldig travle måneder til tross for korona, og det ser ut til at vi også kommer til å få en hektisk og spennende høst. Vi har til og med økt bemanningen på veien inn mot sommerferie! En stor takk til våre kunder og samarbeidspartnere for at vi har muligheten til det!

Vi ønsker alle kunder, partnere, ansatte og konkurrenter en god annerledes-sommer!

Prøv å koble ut eventuelle bekymringer noen uker. Hygg dere med fine folk i verdens beste land! Fortsett å vaske hender, hoste i armhulen og hold avstand så går dette bra.

 

Hilsen

Morten
Daglig leder