Velkommen Eugen, Gro og Monica

I løpet av høsten har vi fått flere kollegaer her på kontoret i Fredrikstad. To konsulenter og en CFO med ansvar for økonomi og HR.
Det syns vi er veldig stas! Tradisjonen tro har vi tatt et lite intervju for å bli litt bedre kjent med dem.

Først ut er eneste mann i den nye trioen. Her er Eugen Anstensrud.

Eugen er 30 år gammel og kommer fra Skiptvet. Han bor i hjembygda med samboer og trives godt på landet.

Han har en bachelor i informasjonssystemer fra Høgskolen i Østfold. Der lærte han blant annet databaser, programmering, webutvikling, datakommunikasjon, IT, ledelse og logistikk.

Etter studiene begynte han å jobbe sammen med foreldrene sine i en familiebedrift som har drevet med import av landbruksredskap siden 2004. Her jobbet han med leverandører, salg, service, reservedelslager og som IT-ansvarlig. Han utviklet blant annet noen interne lagerstyringssystemer som fortsatt brukes daglig.

Utenom jobb er Eugen opptatt av friluftsliv, jakt, dataspill og å lære seg nye ting innen IT. Eugen er en luring og han forteller at på hans første date, med sin nåværende samboer, introduserte han henne for smarthusløsningene sine – de har snart vært sammen i fire år.

Motivasjon for å begynne hos IntegrasjonsPartner:

Etter seks år i landbruksbransjen ønsket jeg nye utfordringer, spesielt innen IT. IntegrasjonsPartner hadde en spennende stillingsannonse og med min bakgrunn og erfaring tror jeg mitt bidrag kan være positivt.

 

Vår nye CFO kjenner oss godt fra sitt styreverv i selskapet. Møt Gro Kruse Kjølstad.

Gro er 41 år og er bosatt i Halden med mann og to barn. Hun går inn i rollen som CFO med ansvar for økonomi og HR. Hun har bakgrunn fra revisjon (PWC), controlling (Kongsberg Gruppen) og skalering av software/tech-selskap (eSmart Systems). De siste 15 årene har hun jobbet i hovedvekt som leder for økonomi, strategi og finans.

Fritiden hennes fylles med gode opplevelser med familie og venner – alt fra verdifulle hverdagsøyeblikk til båtferie langs svenskekysten på sommeren, eller på fjellet med mye snø og ski på beina om vinteren.

Motivasjon for å begynne hos IntegrasjonsPartner:

Jeg ser frem til å være en del av laget i IntegrasjonsPartner. Kjenner selskapet gjennom styreverv i 2,5 år og vet at det er mange spennende muligheter for IntegrasjonsPartner. Jeg er imponert over hva selskapet har fått til så langt. Kulturen i selskapet er solid, og det er derfor ekstra stas å få være en del av teamet som skal bidra til videre sunn og solid vekst.

 

Sist men ikke minst, vår nye seniorkonsulent Monica Carlsen.

Monica er opprinnelig fra Kolbotn, men bor på Vestby med samboer, store barn, stor hund, og katt (som antagelig ikke er så stor). Hun har utdannelse fra Norges Høyskole for Informasjonsteknologi i Oslo, og Informatikk fra DH i Molde.

Hun har mer enn 20 års erfaring som programmerer, konsulent og technical solution architect hos internasjonal ERP-leverandør med bred produktportefølje. De siste 5 1/2 årene har hun jobbet som selvstendig konsulent, med hovedfokus på drift, support og utvikling innen ERP og integrasjoner.

Monica trives bra på tur, med en god bok og gjerne på fjellet!

Motivasjon for å begynne hos IntegrasjonsPartner:

Jeg gleder meg stort til å jobbe med løsninger, produkter og de bra folka hos IntegrasjonsPartner, kunder og samarbeidspartnere!