Det drar seg mot jul

Vi er midtveis i desember. 2021 går snart inn i historien og vi lurer litt på hvor dette året ble av. En ting er vi i alle fall sikre på: Vi rakk ikke å kjede oss i år heller. Det kan vi takke både kunder, samarbeidspartnere og engasjerte kollegaer for. Kundene våre utfordrer oss hver eneste dag. Det driver oss fremover og gjør det spennende å være IntegrasjonsPartner. Når vi i tillegg får tilbakemeldinger om at det vi leverer gir verdi, så er det ekstra gøy!

Ingen selvfølge…

Hvis det er noe de siste to årene har lært oss, så er det at ingen ting er sikkert. Ingen ting er en selvfølge. For bare noen få uker siden trodde vel de fleste at vi hadde full kontroll på pandemien, og plutselig er en ny bølge over oss. Smitten sprer seg og myndighetene strammer inn. Nok en gang sender vi folk på hjemmekontor, avlyser julebord og synes litt synd på oss selv. Nei, det er ikke veldig synd på oss! Vi jobber bra på hjemmekontor, vi har alt vi trenger og mer enn det. Vi har hatt god økonomisk vekst gjennom hele pandemien, ansatt flere folk og vokst fra 26 til 33 ansatte på to år.

Vi har fått om bord nye, gode kollegaer som bidrar både faglig og sosialt. Vi planlegger for innflytting i nye lokaler neste høst, og vi har spennende utviklingsplaner når vi går inn i jubileumsåret 2022. IntegrasjonsPartner blir 25 år!

 

Årets julegaver

Julegavene  fra IntegrasjonsPartner går også dette året til noen som gjør noe ekstra for andre som virkelig trenger det.

 

Café Britannia – Kirkens Bymisjon

Gled en som gruer seg til jul - Kirkens bymisjon.

Tradisjonen tro så har vi også dette året vært på besøk på Café Britannia og overlevert en pengegave til Kirkens Bymisjon. Britannia er et møtested for alle typer folk i byen og bidrar ekstra med både mat og en god prat for dem som trenger det aller mest.

 

 

 

Hjelp oss å hjelpe – Østfold Hjelp oss å hjelpe - Østfold.

Hjelp oss å hjelpe ble til pga. en enkel Facebook-status. Det ble etterlyst varme klær til narkomane og hjemløse i Oslo. Dette spredde seg som ild i tørt gress og flere startet opp rundt om i landet.

Hjelp oss å hjelpe er en non profit frivillighet for narkomane, hjemløse, enslige, familier, studenter, eldre og alle andre som trenger det.

 

 

Barnas Stasjon – Blå Kors

Blå Kors Barnas Stasjon logo.Tilbyr ulike støttende og styrkende aktiviteter for familier i sårbare situasjoner. Barnas Stasjon holder til rett over gaten hos oss og er dermed en del av vårt nabolag. Med god hjelp fra frivillige og restaurant VÆRK i Gamlebyen arrangerer de julefeiring for 50 barn og voksne på selveste julaften.

 

 

Fredrikstad demensforening

Fredrikstad demensforening - Nasjonalforeningen for folkehelsa.

Foreningen jobber aktivt med innsamling av midler til forskning og med lokale tiltak for folk med demens og deres pårørende. Det er krevende å være pårørende til en dement, og sosiale tiltak som demenscafé, turgrupper, utflukter, musikkunderholdning m.m. bidrar med positive impulser både for den demente og familien. Vi håper vårt bidrag kan mulighet for å skape et lyspunkt i hverdagen eller julehøytiden.

 

God jul!

Vi vil med dette få takke for året som snart er over! Vi ser frem til året som ligger foran oss og vi ønsker alle en riktig god jul og et godt nytt år!

 

Hilsen alle oss i IntegrasjonsPartner

 

Morten Pettersen
Daglig leder