Tusen takk for et begivenhetsrikt år!

Vi støtter kirkensbymisjon

Kjære, kunder og samarbeidspartnere – tusen takk for et begivenhetsrikt år!

For oss i IntegrasjonsPartner har det vært et spennende år! Ikke bare har vi flyttet inn i nye og oppussede lokaler, vi har også feiret 25-årsjubileum! Og på grunn av stadig økende oppdragsmengde, har IntegrasjonsPartner-familien vokst. Les mer om de nye ansatte her. Vi har hatt mange interessante og morsomme prosjekter i 2022, sammen med både nye og eksisterende kunder. Og vi er selvsagt svært takknemlige for den tilliten som er vist oss. Vi håper at vi med våre løsninger bidrar til å effektivisere og gjøre hverdagen bedre for alle våre kunder!

Ser vi på året som har gått i et litt større perspektiv, kan vi trygt si at det har skjedd mye. Igjen har koronapandemien preget oss alle, og vi har blitt vitne til at et naboland har startet en grufull krig i Ukraina. Nyhetssendinger har også fortalt oss om oversvømmelser, tørke og sultkatastrofer på grunn av blant annet kriger og klimaendringer flere andre steder på kloden. Her hjemme på berget har vi det heldigvis relativt sett mye bedre, selv om økte priser og renter gjør livet tøft for mange. Det finnes mange rundt omkring i Norges land som både fryser, går sultne i seng, og som sliter med å betale regninger og få endene til å møtes i disse dager.

Kirkens Bymisjon arbeider blant mennesker som strever med hverdagen sin. I jula gir de varm mat og et godt sted å være til mennesker som har det tungt i julehøytiden. Kirkens Bymisjon har i år opplevd en dobling av antallet som søker hjelp. Vi har derfor valgt å gi vår julegave til Kirkens Bymisjon også i år.

Kirkens Bymisjon er en åpen og inkluderende ideell organisasjon som arbeider i byer over hele Norge. Blant mennesker som strever med hverdagen på ulike måter. Kirkens Bymisjons visjon er at alle mennesker erfarer respekt, rettferdighet og omsorg.

 

I julen handler det ikke så mye om å automatisere og effektivisere. Mer om å lade batteriene før 2023 og ha rolige og gode dager med familie og venner, og å ta vare på hverandre.

Vi i IntegrasjonsPartner ønsker alle en riktig god jul og et godt nytt år!