bizClick logistics – løsningen for alle bransjer

Når det kommer til lager- og logistikkløsninger, er det ikke «én størrelse passer alle»-tilnærming som fungerer. I en verden av tilpassede behov, varierende skalaer og unike operasjonelle utfordringer, trenger bedrifter en løsning som er like allsidig som de er unike. Dette er hvor vår lagerstyrings-plattform, bizClick logistics, kommer inn.

Vår løsning er den foretrukne for et mangfoldig utvalg av selskaper, som spenner over ulike bransjer og størrelser. For å gi deg en idé om vår rekkevidde og mulighetene, la oss se på noen av sektorene som benytter på bizClick logistics:

Bygg & anlegg: Fra selskaper som spesialiserer seg på betongprodukter, til ledende aktører innen rørproduksjon. I denne sammenheng løser bizClick logistics alt fra «enkel produksjonsplanlegging», varemottak fra egen produksjon, og videre til SSCC-plukk.

Teknologi & energi: Selskaper i forkant av den grønne energirevolusjonen ser også til vår løsning som svaret på utfordringer når det kommer til lager- og logistikk. Med høye krav til sporbarhet på batch- og serienummer sørger bizClick logistics for at våre kunder har kontroll på hvilke varer som er mottatt/sendt når, og hvor de befinner seg i prosessen mellom kunde og leverandør.

Helse & medisinsk utstyr: Når presisjon og tid er av største viktighet, vender selskaper innen denne sektoren seg til vår plattform. bizClick logistics sørger for at de riktige varene blir plukket basert på en kombinasjon av varenummer, lokasjon, batch/parti, serienummer og holdbarhet.

Dagligvare: Vi hjelper matbransjen med å levere raskt og effektivt, fra deilige bakervarer til friske egg. bizClick logistics gjør det enkelt å møte de kravene dagligvarebransjen stiller til sporbarhet på gods. La bizClick logistics gjøre utskriften for deg, eller benytt kollietiketter i det systemet du bruker ifm. Produksjon eller merking av varer. Vårt system støtter merking med SSCC og sending av EDI-pakkseddel nivå 3 og 4.

Profilering & tilpassede Bestillinger: I en verden der personalisering er nøkkelen, håndterer bizClick logistics store kundeordre med presisjon. Med funksjoner som ompakking gjør bizClick logistics det enkelt å pakke om store B2B-kundeordrer til ordre hvor varene skal sendes hjem til enkeltperson. Eksempelvis 1 B2B-ordre inn og tusenvis av B2C-ordrer ut.

Bilindustrien: I denne konkurransedyktige sektoren er logistikk og nøyaktighet avgjørende for suksess. Hvert kjøretøy, hver reservedel og hvert tilbehør krever presis håndtering fra innkjøp til leveranse til kunden. I en bransje hvor størrelsen på varene på lager spenner fra karosseri til de minste skruer må lokasjonshåndteringen og vareplassering fungere optimalt. Vareplasserings­algoritme i bizClick logistics finner den beste lokasjonen for dine varer basert på parametere som du bestemmer.

Og listen fortsetter, fra belysningssektoren til konstruksjonsløsninger, og mange flere.

Dette mangfoldet av bransjer viser ikke bare den allsidige styrken og tilpasningsevnen til vår løsning, men også vår evne til å forstå og møte unike krav fra ulike sektorer.

Hvis din bedrift fortsatt vurderer den riktige lager- og logistikkløsningen, husk at bredden av bedrifter som allerede stoler på vår plattform snakker for seg selv. Vi er her for å hjelpe, uansett din bransje eller behov.

Med avansert regelsetting, parameterstyring og integrasjoner leverer vi det beste lagerstyringssystemet for deg og din bedrift!