Lagerhåndtering med bizClick logistics

Vi ønsker å presentere lagerstyringsfunksjonene i bizClick logistics. Vårt kraftige WMS-system er spesielt utviklet for å hjelpe deg med å effektivisere og optimalisere driften av lageret ditt. Med bizClick logistics kan du ta kontroll over varetelling, lagerkorreksjoner, lager- og lokasjonsoverføringer, påfylling og mye mer. Her er noen av funksjonene som gjør bizClick logistics til en ledende løsning for lagerstyring:

1. Enkel og nøyaktig varetelling

bizClick logistics tilbyr tre alternativer for varetelling: tellelister fra ERP-systemet, telleliste fra bizClick logistics eller flytende telling direkte fra appen. Du kan selv velge hvilken metode som passer best. Med den flytende summerte tellingen kan du gjøre daglige småtellinger og oppdatere saldoen nøyaktig tilbake til ERP-systemet.

 

2. Effektive lagerkorreksjoner

bizClick logistics gjør det enkelt å foreta lagerkorreksjoner. Enten det er positive eller negative korreksjoner, kan du knytte dem til årsakskoder og sende dem direkte til ERP-systemet for oppdatering.

 

3. Smidige lageroverføringer og lokasjonsoverføringer

Enten du bruker Pro-versjonen eller ikke, kan du styre lageroverføringer og lokasjonsoverføringer etter behov. Med Pro-versjonen av bizClick logistics får du den ekstra fordelen av detaljert lokasjonsinformasjon, mens ERP-systemet holder den totale saldoen. Dette gir deg fleksibilitet og kontroll.

 

4. Optimalisert påfyllingsprosess

bizClick Logistics tilbyr en egen påfyllingsalgoritme som tar hensyn til bestillingspunktet og antallssortering. Du kan definere minimumsbeholdning og automatisk generere påfyllingsforslag fra buffer til plukklokasjon. Systemet lar deg også tilordne påfyllingen til spesifikke operatører og prioritere den før plukk.

 

5. Fleksible regeloppsett

For både varetelling og påfylling kan du tilordne, gruppere og prioritere oppgavene i henhold til dine egne regler. Dette gir deg full fleksibilitet til å tilpasse lagerhåndteringsprosessene etter dine behov.

 

6. Profil- og autorisasjonskontroll

Du kan enkelt administrere brukerprofiler og autorisasjonsnivåer i bizClick logistics. Bestem hvilke operatører som har tillatelse til å utføre ulike lageroppgaver, og velg om appen skal oppdatere både bizClick logistics og ERP-systemet, eller om eksporten skal godkjennes før oppdatering.

 

Vi håper denne oversikten har gitt deg et innblikk i de kraftige lagerhåndteringsfunksjonene i bizClick logistics. Ta gjerne kontakt med oss for ytterligere informasjon eller en personlig demonstrasjon av systemet.

Med avansert regelsetting, parameterstyring og integrasjoner leverer vi det beste lagerstyringssystemet for deg og din bedrift!