Hvorfor velge bizClick logistics?

bizClick logistics er utviklet for å optimalisere og forenkle driften av din virksomhet. Med en rekke kraftige verktøy og funksjoner tilbyr vi en helhetlig løsning som dekker alle aspekter av din logistikkprosess.

bizClick logistics er designet med fokus på effektivitet, mobilitet og full kontroll over dine logistikkoppgaver.

 

 

Uansett om du håndterer lagerstyring, vareflyt eller forsendelser, har vi de verktøyene du trenger for å sikre smidig integrasjon med ditt eksisterende ERP-system. Med vår avanserte teknologi kan du oppnå en sømløs informasjonsflyt og optimalisere din bedrifts logistikkprosess.

bizClick logistics gir deg ikke bare mulighet til å automatisere hele prosessen ved hjelp av integrasjonsplattformen eSENTRAL, men gir deg også mulighet til å opprettholde full kontroll og oppfølging i etterkant. Gjennom våre analyser og rapporteringsverktøy kan du få innsikt i nøkkeldata, identifisere flaskehalser og ta informerte beslutninger for å forbedre effektiviteten.

bizClick logistics støtter også multilokasjon, serienummer, batch/holdbarhet og pakkseddel på nivå 3 og 4. Vårt system gir deg muligheten til å håndtere komplekse logistikkoperasjoner og knytte dem til vareheiser og lagerautomater for å optimalisere lagerstyring og vareflyt.

Vi er stolte av å tilby vårt eget regelverk som er skreddersydd for å optimalisere driften av din virksomhet. Med vår løsning kan du oppnå økt effektivitet, redusere feilmarginen og frigjøre ressurser til andre viktige oppgaver.

 

Vi ser frem til å presentere deg for de mange mulighetene som bizClick logistics har å tilby.

Ta kontakt med oss i dag for å planlegge en personlig demo og finne ut hvordan vi kan tilpasse vår løsning til dine spesifikke behov.

 

Med avansert regelsetting, parameterstyring og integrasjoner leverer vi det beste lagerstyringssystemet for deg og din bedrift!