Velkommen til vår nye systemutvikler, Jørgen!

Vi utvider stadig og fyller på med nye kloke hoder i teamet vårt! Vi har mange spennende oppgaver foran oss, og vi er veldig glade for å kunne introdusere vår nye systemutvikler Jørgen. 

For å bli bedre kjent med ham, har han svart på ´5 kjappe´...

Fortell om deg selv:

Jeg er fra Fredrikstad, men har bodd de siste nesten 7 årene i Trondheim og Oslo. Jeg startet på lektorutdanning, men der fant jeg ut at det var programmering jeg skulle drive med. Tok derfor en bachelorgrad i Programmering og Systemarkitektur.

Hva har du gjort før du startet hos oss?

Etter ferdige studier har jeg jobbet med Robotic Process Automation i Kredinor. Mellom og litt sammen med studier har jeg drevet med litt forskjellig: Jobbet mye med barn og unge gjennom speideren, og et halvt år som vikarlærer. Jeg har også litt logistikkerfaring med å ha jobbet som postbud og lagerarbeider.

Hva gjorde at du ville begynne hos IntegrasjonsPartner?

Jeg begynte i IntegrasjonsPartner fordi det var teknologi jeg hadde lyst til å drive med og fordi jeg ville hjem til Fredrikstad.

Hva gjør du utenom jobb?

På fritiden er jeg glad i bøker, dataspill og eksperimenterer litt med å lage egne spill.

Fun fact? Livrett? Artig påfunn?

Er veldig glad i sommer bare det ikke er for mye sol, vinter bare det ikke er for mye snø og høst bare det ikke er for mye regn. Våren er ganske fin egentlig…
Frokost er definitivt ikke livrett.
Har lett for å le, men overlater kreative påfunn til andre.

Vi gleder oss til å møte Jørgen (ansikt til ansikt) når der er lov, og ønsker han varmt velkommen inn i gjengen!